porażka (1) Obsługa miła ale ceny to jakaś pomyła, 3 krotna przebitka cenowa oszukany klient Polecam (1) Sto procent zadowolenia. Telefon mi naprawili w ciągu dwóch dni. Działa... OuNou Wyśmienite ciasta :) (1) Wspaniałe ciasta na każda okazje są przede wszystkim świeze,bardzo dobre i... Ewa
Polecam (1) Słyszałam wiele o elektronicznych papierosach i postanowiłam sobie takiego... Aleksandra Promocja dla seniorów (1) W Gdyni jest kilka miejsc oferujących zniżki dla seniorów, ale ksiegarnia... Seniorki ceny 2x takie jak w Bomi! (1) Przed chwilą kupiłam japońskie wino Choya w tym sklepie i zapłaciłam 29zł, po... zniesmaczona klientka Słaba obsługa i brak telefonów zastępczych (1) Obsługiwał mnie facet, miał plakietkę kierownik. Strasznie gburowaty a jego... Marek Sprawnie, miło i expresowo! (1) Bardzo polecam! Warto! Gorfi Polecam !! (1) Wyjątkowy klimat księgarni, świetna fachowa obsługa, duży wybór książek :)... Michał nAJLEPSZE OBSŁUGA NA DZIALE RTV (2) Pragnę pochwalić panów z działu telewizory.przyszłam po tv za 1300 zł,... Ewa Czyżby koniec?... (3) W sklepie nie byłam od kilku tygodni.Weszłam i ....Jakoś w nim... ABC lidl i biedronka (2) dla mnie to jest żenujące że na takiej samej ulicy będzie sklep konkurencyjny... szmata jedna Mimo negatywnych opinii oddałem telefon do naprawy (1) Dla mnie ekstra. Po dwóch dniach telefon na gwarancji został naprawiony i... KM Bomi (BMI) (2) Tylko dureń da się nabrać na upadek,firmy.Ktoś nie żle się obłowił w... Icek wysoka jakość usługi (1) Oddałem do naprawy 10 letni eksperes raczej dla spokoju sumienia i z... Piotr Świetny salon (1) Świetny wybór. Jak czegoś brak sprowadzą. Obowiązkowa przystań dla miłośników... Tomek polecam (1) profesjonalna obsluga, szybka realizacja zamówienia, polecam wszystkim Tomek ... (2) Sprzedawca nieuczciwy. Rozmyśliłam się z zakupem towaru przez internet,... KLIENT Gorąco polecam !!! (1) Polecam usługi tej firmy. Wymiana dotyku w Xperii Neo V w ekspresowym tempie... Kasia T. Polecam na 100% !!! (2) Zdejmowałem simlocka z Galaxy Ace. Usługa szybka i fachowa a do tego po... Jacek Sakowiec