Handra

Dopadła mnie dzisiaj i nie chce opuścić. Na dodatek pokłuciłem się z żoną i mam ochotę się wyrwać co w moim przypadku kończy się sexem z nieznajomą czego bym nie chciał. Może ktoś ma pomysł jak wyrwać się z tego pesymistycznego nastroju?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Handra

Myślę że powinieneś wyjść na miasto napić się piwa i z kimś pogadać. Jak zrobi Ci się lepiej to pomyśl o Twojej.

Re: Handra

Ja myślę, że jak wyjdziesz na miasto, to wyrwiesz jakąś nieznajomą. Lepiej nigdzie się nie ruszaj, bo jeszcze bardziej narozrabiasz.
Możesz co najwyżej iść po zakupy i zrobić żonie "obiad - niespodziankę". Gwarantuję, że coś takiego skończy się seksem i wtedy hadra pryśnie.

Ja tam bym poszedł do burdla. Polecam na Kapitańskiej w Gdyni.

Handra

No, na razie nic nie narozrabiałem. I na pewno do 16-tej mi to nie grozi. A z tym obiadem to chyba zły pomysł zwłaszcza w moim przypadku. Szczytem kulinarnym w moim wydaniu jest gotowy popcorn z microweli. Jeżeli chodzi o sex do do burdelu też mi się nie śpieszy - mam złe skojarzenia a pozatym uważam że jestem za młody aby za to płacić.
Jak na razie myślę o jakimś piwie albo kinie a później zobaczę.

Hym....chandra powiadasz? No cóż, na to chyba nie ma lekarstwa..., tak samo zreszta jak na wirus HIV'a ;) A Nieznajoma=rosyjska ruletka;)
Pozdrawiam, M25.

W sumie z tym sexem z nieznajomą to przesadziłem i potraktowałem to jako przenośnię wyrażającą mój nastrój.

To co ty człowieku chcesz? Filozof z ciebie czy co?

Fakt, trudno Cie rozgryzc! Juz chcialem sie spytac jak to robisz, ze po kazdej klotni z zona konczysz na ostrej jezdzie z nieznajoma, a tu okazuje sie, ze to sciema:-( A to przeciez dobry sposob odreagowania - nie ma nic lepszego, niz sex z nieznajoma. Nie sluchaj tych bredni o hiv i tym podobnych tylko za rada kolegi Matrixa udaj sie do burdelu! Zaden psychoanalityk nie wyleczy Cie z chandry tak skutecznie jak rasowa k****ka!

Malutka:))
Na chandrę nie ma lekarstwa, na HIV nie ma lekarstwa, ale jak widać na błędy też nie...

No kurcze - wygląda na to, że jednak nie! ;)
Pozdrawiam, Malutka25.

Mnie tez dzisiaj i dopadla handra wszystko mnie wkurza , schwalam sie w domku w moim pokoiku wlaczylam kompa, muzyke i buszuje po sieci. Troche pomaga.

A dlugo juz jestes zonaty?
Tak to bywa na poczatku malzenstwa.
Potem sie przyzwyczaisz,poznasz nowe slowa,jak migrena,okres itp.
Jak zwal tak zwal,witaj w swiecie zonatych.

to z****iscie, nie chcialabym byc twoja zonka...

Też miałam wczoraj kolosalnego doła. Na szczęście wieczorkiem przeszło. Wypłakałam się na męskim ramieniu, przytuliłam i poczułam sie przez moment "pod opieką". Dzisiaj jest nowy, słoneczny dzień i nie jest już tak źle.
Ciekawa jestem, jak Ty sobie poradziłeś? Przepędziłeś tą wiedźmę handrę, czy jeszcze Cię dusi?

Moja babcia zawsze mówiła: "Da Bóg dzień, da i radę".
A może przewertujesz słowniczek i odszukasz chandrę i inne słówka.

Ach - te Nasze Babcie:) Fajne mają te powiedzonka...:)))) Matko, ciekawe jakie ja (my) będę miała (mieli). Hehehe, na przykład - olej to wnusiu;), albo - nie bierz do bani, samo się wyjaśni....hihihihihi, nie no powiedzcie sami - pełen jazz, co? Wyobrażacie sobie trzęsącą się, przygarbioną babulinkę z takimi tekstami?!?!?!?
Pozdrawiam, Malutka25.

> Wyobrażacie sobie trzęsącą się, przygarbioną babulinkę z takimi
> tekstami?!?!?!?
No pewnie:
"Jak cool wnusia bedzie spox to dziadzius jej nowego wypasionego kompa kupi na urodzinki"
Na co wnusia powie, ze takich starych slow jak "spox" albo "wypasiony" to juz od 50 lat nikt nie uzywa ;)

No tak - zgadzam się, że żargon może będzie przestarzały;) Chodziło mi jednak o to, że "starsze pokolenie" przekazuje zwykle jakieś "prawdy życiowe" - sentencje, które mają w sobie metafizyczną głębię, trafne ujęcie problemu - zmuszają do zastanowienia ... Wybacz Gamrep, ale tekst babci do wnuka - nie bierz do bani;) nie ma w sobie niczego metafizycznego ;):D:D:D Chociaż - ma głęboki sens;) Chodzi o formę:)
Pozdrawiam, M25.

A tak, wiem wiem, tylko mi sie zachcialo wyglupiac i jakos tak zszedlem na bok z tematu troche.
Mysle, ze cos tam madrego jednak bedziemy mogli powiedziec, ale mysle tez, ze sami nie bedziemy sobie z tego zdawac sprawy. To beda takie nasze powiedzonka, ktore wnuki beda przez wiele lat smieszyc, a gdy dorosna pewnego dnia odkryja, ze gdy glebiej sie zastanowic to zawieraja bardzo ciekawe przeslanie. No mam nadzieje, ze chociaz jedna madra rzecz w zyciu wnukom powiem (tylko taki maly feler jest, ze najpierw musze te wnuki /a wczesniej dzieci/ skombinowac skads :) )

Mówię Ci Gamrep - dasz radę - jakem Malutka25 ;):D Jakby co wpraszam się na wesele :)))))
Pozdrawiam, MAlutka25.

Jak zwal tak zwal,jak pisal tak pisal ale nic nie wiemy czy wylazles z tej (handry,chandry)niepotrzebne skreslic.

Inne tematy z forum

rumia (22 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...