Hanna - ocena
Witam, kupiłam okna z GFO do całego domu 6 lat temu, jestem z nich bardzo zadowolona. Okna są solidne, ładne i były w atrakcyjnej cenie. Używamy ich i mogę szczerze polecić. Duże okno typu HST to naprawdę wspaniały zakup. Firma bardzo dba o klienta, wszystkim się zajęli, pomogli w wyborze, doradzili, montaż przebiegł szybko i bardzo sprawnie, bez żadnych problemów, pełen profesjonalizm.
Co najważniejsze firma GFO i jej Prezes nie zapominają o nawet najmniejszych klientach, gdy niedawno pękła nam jedna szyba, zgłosiłam się o pomoc w naprawie. Otrzymałam pomoc bardzo szybko, nawet mieli w swoimi archiwum nasze wymiary okien, bardzo sprawnie i bezinwazyjnie okno zostało wymienione. To naprawdę solidna firma i bardzo dobre okna. Polecam każdemu. Pozdrawiam Hania.
Co najważniejsze firma GFO i jej Prezes nie zapominają o nawet najmniejszych klientach, gdy niedawno pękła nam jedna szyba, zgłosiłam się o pomoc w naprawie. Otrzymałam pomoc bardzo szybko, nawet mieli w swoimi archiwum nasze wymiary okien, bardzo sprawnie i bezinwazyjnie okno zostało wymienione. To naprawdę solidna firma i bardzo dobre okna. Polecam każdemu. Pozdrawiam Hania.