Olczyk - opinia (1) Ostatnio organizowaliśmy konsolację.Wszystko było załatwione profesjonalnie.... Olczyk Polecam bardzo! (1) Karczma przepiękna, jedzenie bardzo smaczne, domowe, prawdziwie góralskie,... Monika i Łukasz Komunia (1) W Maju mieliśmy przyjemność zorganizować przyjęcie komunijne w restauracji... J.B
masakra (3) Jedzenie slabe i przetluszczone schabowy za 37 zl byl nie do zjedzenia. Dzban... ja Schabowy z kapustą zasmażaną (3) Bardzo głodny udałem się do restauracji Harnaś. Zamówiłem kotlet schabowy z... Upierdliwy Klient Nie polecam (1) Moja wizyta w tym lokalu 15 lipca 2016 r. zakończyła się na spróbowaniu... TS Przyjecie komunijne (1) Bardzo urokliwe miejsce.Jesteśmy bardzo zadowoleni .Restauracja stanęła na... Alicja Dziadosz Obiad (1) Koleżanka miała przygotowany w Harnasiu obiad po uroczystości, na 20 osób.... kamila Sylwester 2013... (2) Zaczniemy może od szatni, przeglądając poprzednie komentarze natknąłem się... gość Toller Ort....Super Auswahl......sehr Leckeres Essen......einfach Top !!! (1) Wir sind vom Ambiente und von dem Essen sehr überrascht !!! Das Restaurant,... Adam Nie polecam (1) Jedzenie całkiem dobre jednakże obsługa jest bardzo niemiła. Kelnerka potrafi... Klient Polecamy!!!Klimatycznie (1) Zaprosiłam moich Bliskich na biesiadny obiad .Znałam to miejsce ,ale dzisiaj... Marza POLECAM (1) W restauracji Harnaś bywamy raz na jakiś czas. Głównie próbowaliśmy pierogów,... Fani pierogów Nie polecam. Bareja w czasie rzeczywistym. (2) Wybrałem się tam, w czasie akcji "Weekend za pół ceny". Ale nie było mi dane... mp jedzenie nieswieze, zalosnie niski poziom , czy mozna upasc nizej? (2) Ta restauracja nie ma prawa bytu, jedzenie potwornie nieswieze, brzydko... pk Super! (1) Byłam wczoraj po raz kolejny ze znajomymi w restauracji. Nie zawiodłam sie!... Stała klientka Jak z jedzonkiem teraz? (2) Chce tam wyprawić impreze okolicznosciową, Czy warto ,czy jedzonko smaczne? Aga Sylwester 2014 (1) Bardzo fajna impreza, szatnia gratis, jedzenie smaczne, proste, ale dosyć... Monika Nie polecam (1) Dania główne połączenie starego z nowym. Zimny stary kotlet. Dekoracja... Basia Rewelacja (1) Mimo dużego ruchu obslugiwani byliśmy z małym opóźnieniem, dania były bardzo... Marzena B