Dziekuje za piekny wieczor. (1) Oblusga mila, wystroj wnetrza stylow. Jedzenie przepyszne. Polecam kazdemu,... Vincent Byłem i polecam (1) Byłem tam z rodzicami. Jedzenie pyszne, obsługa miła i cierpliwa. Polecam! Szymon POLECAM!!! (1) Super restauracja :) Jedzenie znakomite, obsługa też :) Gorąco polecam,... hudys
Wspaniala restauracja (1) Zostałem obsłużony w sposób szybki i perfekcyjny, wystrój lokalu przypadł... Bezel Polecam (1) Naprawdę polecam na wypad ze znajomymi idealna. Cisza spokój ogólnie... ZadowolonyZobsługi Pyszne (1) Bardzo pyszne jedzonko Qj Pierwsza liga! (1) Trzy dni temu byłem z dziewczyną na kolacji. Co prawda trochę zapłaciłem za... Andrzej Okropność!!! (1) Miejsce urokliwe. Obsługa bardzo wolna, czekaliśmy na zamówienie bardzo... F Bajorek Niedzielny obiad - super (1) Jakiś czas temu byliśmy z rodziną na niedzielnym obiedzie, i jesteśmy... Sopocianka porażka (1) ceny b. wysokie,skalkulowane oddzielnie dla mięsa, dodatków i surówek,... morda obsługa - dramat (1) Byliśmy po raz kolejny ze znajomymi z Portugalii. Niestety tym razem obsługa... jago10 Wesele (1) Swietny lokal na wesele i nie tylko. Mags Polecam (1) Jestem ze Śląska, mimo to każdorazowo kiedy odwiedzam Trójmiasto korzystam z... Piotr Mazur Zdziwienie (1) Zdziwiła mnie opinia konsumenta podpisanego pieróg. Otóż, nie klient jest dla... Zbójnik Mazur Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jedzenie zdecydowanie inne niż w... Mazur Piotr bez rewelacji (1) jedzenie dobre, ale nie przesadnie dobre, kucharz nie spelnia zyczen gosci,... gosia Wesele w Harnasiu:))polecam!! (1) Miejsce na wesele-rewelka;)Estetyczny wygląd sali. Nieprzesadzony w... Kasia &Ziemowit porażka (1) jakiś czas temu wubraliśmy się ze znajomymi na wspólny obiadek - padło na... jacek :))) BARDZO POLECAM wszystkim (1) Jedzenie ciekawe, choć osobą na niewłaściwym miejscu jest pan Mariusz, który... smakoszka