smacznie i miło (1) Do restauracji trafiłam przez promocje z gruponu. Jedzenie było doskonałe a... Monika Polecam! (1) do Harnasia trafilismy przez przypadek, jedlismy Uczte Janosika czy jakos tak... Nikita987 tak sobie (2) jedzenie hmm mięso poddawane jest zimne porcje jak na cenę marne bardzo... glodny nadal
Cisza i chłodno (1) Byłam we wrześniu na kolacji urodzinowej. Jedzenie w porządku jednak nie... Edyta Klaudia - opinia (1) W sobote oprowadzałam rodzinę z zagranicy po Sopocie, gdy zglodnieliśmy... Klaudia Wspaniała- to jest tylko lokalizacja!Br! (6) Chcąc nacieszyc się wspaniałą pogodą, wakacjami i urokami Sopotu, po pieknej... Tina Oj pyszne pierogi z dzidziczyzna tam dają!! (1) Miałam przyjemność parokrotnie odwiedzić Harnasia( wesele, jubileusz, typowa... Dorota Tragedia!!! (3) Obsługa chyba nie za bardzo wie co podaje. Zamówiłam Mojito a dostałam coś co... Marzena REWELACJA PO RAZ DRUGI (1) Odwiedziłam was z córkami po raz drugi .Jestem bardzo mile zaskoczona że nic... SYLWIA REWELACJA (1) Odwiedzam różne restauracje razem z moja rodziną a jesteśmy bardzo... SYLWIA 30 urodziny w Harnasiu (1) Obiecałam sobie, że wpiszę tą opinię na Trójmieście. Urządzałam tam 30... Agnieszka Urodziny Rafała . :) (1) Rafał miał do wyprawienia urodziny . Zdecydował się właśnie na tą restaurację... Aśka . Magda i Tomek - opinia (1) Jak co roku przybyliśmy do Sopotu na Top trendy. Oczywiście przed samym... Magda i Tomek rodzinny obiad (1) W tejze restauracji bywałem już parę razy, ale wczoraj postanowiliśmy, że na... songo nieźle (1) Świetna lokalizacja, na uboczu, cisza - ale bardzo dobry dojazd. Jest zawsze... meeshoo SUPER!!! (1) W imieniu swoim i moich znajomych na poczatku gorące podziekowania. Bawilismy... Karol ze znajomymi POLECAM ! REWELACJA ! (1) Bardzo polecamy tą restaurację! Wybraliśmy się na romantyczną kolację aby... Jola i Mariusz Omijać szerokim łukiem (1) Wczoraj wyprawialiśmy wesele w Harnasiu, które niestety nie spełniło... Anita i Leszek rozczarowanie (1) porcje na fotach w internecie różnią się od tych na talerzu, te na talerzu... pablo WESELISKO w HARNASIU - R E W E L A C J A !!! (1) Nie wyobrażamy sobie lepszego miejsca na Nasze Wesele:) Wystrój super,... Marcelina i Tomek