Kiepski, niedzielny obiad. (1) Menu jakby dość skąpe. Podano nam nieświeżą przystawkę (ryba), kórej zjeść... Klient z 3miasta. Sylwester 2013/2014 (1) Niestety jesteśmy bardzo zawiedzeni:( Było nas kilka osób bardzo liczyliśmy... sub Rewelacja! (1) Dzisiaj mieliśmy w Harnasiu obiad zaręczynowy. Lokal został wybrany po... Karolina
Sylwester 2013 - nie polecam (1) W przyszłym roku na pewno się tam nie wybiorę i nikomu nie polecam. Kelnerki... Asia Polecam (1) Odwiedziłam lokal z rodzina z Anglii w nadziei na dobra Polska kuchnię i... Alicja Polecam (1) Dobra kuchnia, super obsługa potrafiąca doradzić. Lokal przyjazny małym... klient Sylwester 2012, wszystko byłoby ok ale..... (2) Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że na do widzenia, kazano nam zapłacić 5... Jolanta Bal Karnawałowy (1) Po raz drugi organizowałam przy pomocy Pań Manager restauracji "Harnaś" bal... Lidka Sylwester 2013 nie polecam (3) Impreza przereklamowana, jedzenie dobre ale bardzo małe porcje, na... Rozczarowany Dobre miejsce na wesele (1) Jedzenie było bardzo smaczne, dobrze doprawione. Mięsa były soczyste, a ryby... Nowożeńcy Co się stało z kuchnią w Harnasiu ?!?!?! (1) Korzystałam z restauracji kilkakrotnie, organizowałam obiad urodzinowy dla... Kaśka nic specjalnego (1) Ostatni raz w Harnasiu byłam 8 lat temu- pamiętam, ze było smacznie. Nie... Kaka Dla Mnie Najlepsza (1) A dla mnie osobiście Harnaś jest najlepszy. Często bywam w Zakopanem i... Pitter Sylwester jeden poważny minus (1) Impreza ogólnie dobra, posiłki i gorące i zimne naprawdę dobre , kawa ,... Endrju dziekujemy za wspaniale wesele :) ! (1) w Harnasiu 17.09.2011 odbylo sie nasze wesele. bylo przecudowanie :))... K&K Gratulacje (1) Uroczyste przyjecie zorganizowane z okazji zlotych godow naszych rodzicow... Gosc WIELKA PORAŻKA (1) Dzisiaj korzystaliśmy po raz pierwszy i stanowczo nie polecamy. Po pierwsze... Hanna rozczarowanie (2) Pierwszy raz byłam w Harnasiu kilka lat temu. Na tamte czasy lokal wydawal... aga k Bardzo nastrojowy lokal (1) Spędziliśmy tam Walentynki razem z narzeczonym. Było cudownie. Lokal bardzo... Ewa i Adrian Ania - opinia (2) Miało być nastrojowo, na góralską nutę, pysznie i sielsko. A rozpoczeło sie... Ania