Nawet jak będą dawali za darmo nie zamówię (1) Zamówiłem pizzę jak była w promocji 50% taniej. Czekałem dwie godziny(miała... Tomek Kabareciarze (dotyczy lokalu na Słowackiego) (2) Szkoda słów. Jedzenie pycha, ale dostawa bagatela 2 godziny. Pan przez... Zuza Polecam!! (1) W ostatnią sobotę miałem okazję pierwszy raz spróbować kebaba w Adanie.... Maniek
Adana kiebab (1) Kto chce zjeść przepysznego kebaba na pewno znajdzie go na jaśkowej dolinie w... Krzysiek super (1) powiem tak, lubię zjeść dużo i dobrze. Przereklamowany Iss... i jego wiecznie... slawek REWELKA (1) wpadam do adany codziennie i wiem ze u niego mozna bardzo dobrze zjesc i na... MAGDALENA Drogo i bez szału (1) Jedzenie bez szaleństwa.I tyle. gajowy Dobre jedzenie, szybko i tanio dostarczone. (2) Dobre jedzenie, szybko i tanio dostarczone. rugbyman kumple odstraszają! (1) miła obsługa,pyszne jedzenie! niestety za każdym razem jak tam jestem nie mam... S.M. Pan przyjmujący zamówienia na tel. to całkowita porażka. (1) Jak w tytule. Burczy pod nosem, ma ton jakby chciał powiedzieć ''odwalcie się... Lulamae dlaczegoż w owym kebabie koperek zaistniał? dlaczegóż? (1) dlaczegoż w owym kebabie koperek zaistniał? dlaczegóż? mati haltameki Poniższe komentarze to chyba jakiś żart? (2) Zachęcona opiniami, skusiłam się na owego "pysznego" kebaba. Oprócz... jolkax O co chodzi w promocjami? (1) Na nowej ulotce są "szalone godziny" ale nie ma promocji mi pani... erms Zajepyszny (1) Naprawdę bardzo dobry kebab, obsługa bardzo miła. Jeżeli zamawia się na... Tragedy Rewelacja! (1) Najlepsze kebaby tylko w Dip Kebabie! Polecam wszystkim. dżentelem NIEPOROZUMIENIE! (1) Tragedia, za pierwszym razem dostałem w miarę jadalny kebab, niestety za... m Najlepszy kebab w Gdańsku! (1) Zdecydowanie najsmaczniejszy kebab jaki w życiu jadłem, przepyszne mięsko,... matt Dobry kebab (1) ostatnio zamawiałem kebaba i naprawde niezłe, mięso dobre a przedewszystkim w... duzy_kurczak dla kazdego cos dobrego (1) bardzo smaczne jedzenie, fajnie ze widac z czego robione sa kebaby i w jaki... vera zadowolony (1) Witam. Na wstępie chciałbym podziekowac za smacznego kebaba, którego miałem... tomek