bardzo srednio bardzo drogo (3) od razu Pan Rafal zaczął mi polecac kupno jakis ziół i dodakowych środków za... czeslaw Masaż relaksacyjny (1) Byłam ostatnio na masażu relaksacyjnym w Gabinecie Rafał Sakowskiego.... Daria Nerwica lękowa (3) Od 5 lat cierpiałem na nerwicę lekową. Tabletki jadłem już garściami i nic.... Rysiek
Hazard (1) A ja jestem zadowolony. Przy pomocy terapii w hipnozie wyleczyłem się z... Andrzej Polecam (1) Polecam terapię w hipnozie. Moim problemem była fobia, która utrudniała mi... Patrycja.D Polecam masaże !!! (1) Gorąco polecam. Byłam na masażu relaksacyjnym. Genialny masaż, odlot totalny. Mania Terapia w hipnozie (1) Cześć wszystkim. To prawda Rafał Sakowski to profesionalista w każdyn calu.... Edyta REINKARNACJA (1) Witam, postanowiłam podzielić się z wszystkimi , swoimi przykrymi a zarazem... Lena Terapia w hipnozie (2) Witam !od 2 lat borykałam się z problemami natury psychicznej. Miałam już... Monika terapia w hipnozie (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! byłam na trzech terapiach i rzuciłam... Beata Genialny masażysta! (2) Jestem już stałą klientką Rafała. Pierwszy raz byłam u niego w zeszłym roku,... Anna P. ŁAŁŁ (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług Rafała, jest poprostu ekstra relaks na maxa,... N