Polecam :) (1) Bardzo mądry facet , warto było przejechać tyle kilometrów żeby poddać się... Kamila Polecam Pana Rafała!!! (1) Treść opinii: Polecam Pana Rafała!!! Zdecydowałam się na wizytę u Pana Rafała... Marzena Mega warto (1) Od dziecka, czyli jak tylko sięgam pamięcią jąkałem się. Wystarczyło kilka... Robert
masaże (1) Ostatnio byłam u pana Rafała na masażu .Już po pierwszym razie czuję się... Jaga Wspaniały terapeuta (1) Borykałam się ze swoimi problemami już od dawna, aż do momentu kiedy... Joanna Polecam (1) Polecam usługi Pana Rafała Sakowskiego. Widać,że ma indywidualne podejście do... Sylwia Bioenergoterapia (1) Szukałem pomocy przez lata. Lekarze różni różniści, terapeuci którzy... Krzysztof Wyśmienity fachowiec (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług terapeutycznych o Pana Rafała. Ofertę usług... Ania nerwica lękowa (4) Witam wszystkich kto był lub wybiera sie do pana rafała powiem szczerze facet... donkamillo Hipnoza - Reinkarnacja (4) Witam! Czy ktoś z Państwa korzystał z hipnozy u Pana Sakowskiego w celu... Adela Hipnoza (1) Byłam kilka tygodni temu wraz z mężem w Gabinecie hipnozy u Pana Rafała .... Wiesława Leczenie z alkocholizmu (3) Zaliczyłem kilka spotkań-terapii u P.Rafała i jestem w totalnym szoku, bo już... Marek Ż Masaż stóp - totalny odlot (1) Gorąco polecam refleksoterapię stóp w Gabinecie Pana Rafała, masaż wykonuje... Ewelina Hipnoterapia (1) Byłem 4 razy, terapia bardzo skuteczna, a to najważniejsze. Szczerze polecam.... Robert Jan alkoholik (2) Mam na imię Jan jestem alkoholikiem od 10 lat.Wciągu tych 10 lat kożystałem z... Jan fachowa pomoc (1) Trafiłam do Pana Rafała zupełnie przypadkiem. musze przyznac, ze bardzo... Mario Martyna - opinia (2) Rewelacja. Pełen profesjonalizm. Kilka godzinnych masaży wystarczyło żeby... Martyna Bóle kręgosłupa (2) Pan Rafał Sakowski to mistrz terapii manualnej, po jego ustawieniach i... Ewa bardzo srednio bardzo drogo (3) od razu Pan Rafal zaczął mi polecac kupno jakis ziół i dodakowych środków za... czeslaw Masaż relaksacyjny (1) Byłam ostatnio na masażu relaksacyjnym w Gabinecie Rafał Sakowskiego.... Daria