Jan alkoholik (2) Mam na imię Jan jestem alkoholikiem od 10 lat.Wciągu tych 10 lat kożystałem z... Jan fachowa pomoc (1) Trafiłam do Pana Rafała zupełnie przypadkiem. musze przyznac, ze bardzo... Mario Martyna - opinia (2) Rewelacja. Pełen profesjonalizm. Kilka godzinnych masaży wystarczyło żeby... Martyna
Bóle kręgosłupa (2) Pan Rafał Sakowski to mistrz terapii manualnej, po jego ustawieniach i... Ewa bardzo srednio bardzo drogo (3) od razu Pan Rafal zaczął mi polecac kupno jakis ziół i dodakowych środków za... czeslaw Masaż relaksacyjny (1) Byłam ostatnio na masażu relaksacyjnym w Gabinecie Rafał Sakowskiego.... Daria Nerwica lękowa (3) Od 5 lat cierpiałem na nerwicę lekową. Tabletki jadłem już garściami i nic.... Rysiek Hazard (1) A ja jestem zadowolony. Przy pomocy terapii w hipnozie wyleczyłem się z... Andrzej Polecam (1) Polecam terapię w hipnozie. Moim problemem była fobia, która utrudniała mi... Patrycja.D Polecam masaże !!! (1) Gorąco polecam. Byłam na masażu relaksacyjnym. Genialny masaż, odlot totalny. Mania Terapia w hipnozie (1) Cześć wszystkim. To prawda Rafał Sakowski to profesionalista w każdyn calu.... Edyta REINKARNACJA (1) Witam, postanowiłam podzielić się z wszystkimi , swoimi przykrymi a zarazem... Lena Terapia w hipnozie (2) Witam !od 2 lat borykałam się z problemami natury psychicznej. Miałam już... Monika terapia w hipnozie (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! byłam na trzech terapiach i rzuciłam... Beata Genialny masażysta! (2) Jestem już stałą klientką Rafała. Pierwszy raz byłam u niego w zeszłym roku,... Anna P. ŁAŁŁ (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług Rafała, jest poprostu ekstra relaks na maxa,... N