Pyszności (1) najlepsze sushi specjal ebi ten gold ,pycha samba Bardzo dobre Sushi!!! (1) Właśnie skończyliśmy z mężem jeść przepyszne Grill Maguro, Tempura Ebi( mój... A&M Sushi dostarczone na Rotmankę (1) Po pierwsze dostarczają na Rotmankę za rozsądną cenę dojazdu, sushi świeże i... A.D.
Polecam (1) Bylismy z znajomymi pierwszy ale napewno nie ostatni raz, ceny atarakcyjne,... Tomasz Pysznie, tanio i milo. (1) W dniu wczorajszym mieliśmy zaszczyt gościć w Państwa restauracji. Jakość... Paulina wraz z Rodziną Nowa a pomimo to profesjonalna i juz jest pysznie:-) (2) Trafiłam tam przez przypadek , z koleżanka szukalysmy miejsca na lunch drugim... Sushi Stały klient (2) witam, jestem stałym klientem hito, ogólnie jest całkiem całkiem po za... TOmek smacznie i miło; źle wprowadzona lokalizacja na mapie Trójmiasta (2) byliśmy dwa razy w ciągu ostatnich dwóch tygodni; sushi smaczne, miła... Iza Super :) (1) Dziś pierwszy raz zamówiliśmy z chłopakiem sushi z Htio i jesteśmy pod... Ola Chyba spoczęli na laurach (4) Zamawiamy na telefon w tym lokalu w sumie od otwarcia, średnio 3-5 razy w... Marcin Najlepsze w Gdańsku , w sopocie i gdyni nie wszedzie byłem ale pewnie też ;) (1) 16.07.2013 3 raz w hito sushi i 3 raz zadowolony bardzo. 2 razy większa... Freaktrick Niespecjalnie (2) Knajpę odwiedziliśmy zachęceni dobrymi opiniami i lokalizacją. Niestety nie... ninka pycha! (1) jak dla mnie najlepsze sushi w trójmieście,ciesze się, że w końcu coś takiego... Mira Rewelacja :-) (1) Rewelacja :-) Małgorzata :] (1) Jeszcze trochę i będę miała zaliczone całe menu - póki co, bomba. Smaki... Ala Polecam! (1) Zamowilismy dzis, pierwszy raz, na tel. Sushi na prawde dobre, zwlaszcza futo... Marta Krzysztof - opinia (2) Witam.Shushi wyśmienite lokal i obsługa super,ceny NORMALNE byłem o godz... Krzysztof polecam (1) Nic dodać nic ująć. Rewelacyjne sushi jeszcze lepsza zupa z krewetki. Jak... michalina Chrzciny:) (1) My zorganizowaliśmy chrzciny i to był dobry wybór:) Wszystko było pyszne, a... Marlena, Wojciech, Kaja Sprawdzone polecam (1) Ucieszylem, sie jak Hito otworzylo swoje podwoje, jednoczenie bylem ciekawy... Staly bywalec