super grupa (1) Chciałabym zwrócić uwagę wszystkich czytelników na bardzo interesujący zespół... karo kupię (1) Hej, Czy ktoś z Was ma nagraną transmisję z Grand Prix – niemieckich... karo gdzie można kupić...? (1) Może ktoś wie gdzie mozna kupić kółka do rolek? Najlepiej na terenie Gdańska... *Amy*
Wokalista soul funk poszukiwany (1) Czesc Ludzie. Rozpaczliwie poszukuje wokalisty (ew. wokalistki) do projektu... Cannon ładowarki do tel kom (1) co to jest ładowarka impoulsowa? czym sie rozni od transformatora? kobold Rallycross w okolicach Trójmiasta? (1) Czy w okolicach Trojmiasta (w promieniu 100km) sa organizowane wyscigi... Fabio I nieoficjalny zlot fanów Metallicy na Pomorzu Gd. (1) Pragne poinformowac, iż zlot fanów Metallicy - "Metallica Władcy Północy"... Docent warsztaty ceramiczne (2) Witajcie! Jeżeli ktoś ma jakieś namiary, informacje o warsztatch... coty Bajeczka o Unii dla niegrzecznych dzieci (2) 13 lat temu pewien mężczyzna zaręczył się z pewną kobietą. On - silny, zawsze... baba jaga Szukam pracy!!! (2) Uczciwy,wesoły,pracowity,zdrowy,zadbany,grzeczny 18-latek podejmie prace w... Wojtek Halo (1) Poszukujemy perkusisty z własnym sprzętem do zespołu heavy metalowego. Próby... Ichał graficy/rysownicy poszukiwani (1) poszukujemy grafików/rysowników do pisma literackiego z 3miasta. pismo... mwww IRLANDIA - porśba (1) Witajcie. Założyłem prywatne forum na stronach gazety o IRLANDII. Oto adres:... wyspiarze Kurs Prawa jazdy (1) Mam zapytanie czy zna ktos jakas dobra firme, przeprowadzajaca kurs na... VoyTEC WARSZTATY Z LITERATURY W INTERNECIE (1) cześć, chciałbymz organizowac duże warsztaty z literatury (ogólnie... mwww KOCHAJĄCY MYŚLEĆ,CIEKAWI ŚWIATA, Ludzie o Filozoficznym Duchu - ODEZWIJCIE SIĘ (4) Tak, studiuję sobie w tym Gdańsku, miejscu o co nie miara bogatej... Free Mind Zdjęcie osiedla Olimp w TVN Meteo (1) W konkursie "Widok z mojego okna" w stacji TVN Meteo startuje zdjęcie z tęczą... notman SIEĆ OSIEDLOWA PRZYMORZA (5) Jak chcecie mieć stałe łacze i osiedlówke na PRZYMORZU radze - MIROnet... Anonimous UWAGA!!! KRADZIONY LAPTOP (1) Dziś w nocy , z mojego domu w Gdańśku, skradziono laptopa HP OmniBook XE3... Dudi szukam info o chelmie, help pliz (1) Bardzo potrzebuje jakichkolwiek informacji o Chełmie. Mam na srode napisac... bizqp