Pozar na Morenie przy Nałkowskiej (1) Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul.... nijou mam ochotę sobie pogadać (2) Mam ochotę sobie pogadać o byle czym,żeby umilić sobie wieczór,coś... Myszka idol:kowalczyk (2) co o nim sadzicie?tak szczerze.... monisia
Walka ze smutkiem !!! (4) Czy znacie dobre przepisy aby się pozbyć przygnębienia ? W te zimowe dni nie... Genowefa IDOL (6) Mój komentarz jest krótki i na temat: 1. Kuba Wojewódzki - niewątpliwie... Kubek Co sądzicie o Neostradzie (12) Rozważam założenie neostrady,chciałabym znać opinie osób które mają założoną... Ciekawa AutoCAD (1) poszukuje kogoś, kto ma AutoCADA i chcialby mi pomoc przy zrobieniu projektu.... M. Poszukiwani Sponsorzy i Partnerzy (1) HKT - Harcerski Klub Techniki z Gdańska poszukuje firm oraz osób prywatnych,... Alpha Lord of the Dance (1) Witam! Poszukuje filmu (plyta lub kaseta VHS) z filmem "Lord of the Dance".... greenskin Szkole (1) Ja jestem kanadichik, i stem wiedzic co myzlitze o ten szkole w gdynii, III... Pontifex MALEŃKIE SZCZENIACZKI DO ODDANIA!!! (1) PROSZE O ZAPOZNANIE SIĘ Z TYM LINKIEM...... QWER Hiper-Gdańsk (2) Nie wiem czy tylko ja mam takie dziwne wrazenie, ale czuje, ze Gdansk... Kinia korepetycje z niemieckiego (1) Cześc wszystkim znalazłam świetnego korepetytora z niemieckiego mówi... Martyna Genetyka - potrzebna fachowa pomoc (2) Mam problem i proszę o szybką pomoc osoby, która może ma cos związane z... Rita DOM POL...............parodia firmy (5) Sprawa ma sie tak około roku temu ta wlasnie firma zakladała mi drzwi i okna... Hegemon kije bilardowe?? (1) będę wdzięczna za informację, gdzie w Trójmieście można kupić kije bilardowe?... k-t gdzie kupic modele samochodów?? (1) chciałabym kupić mojemu ukochanemu w prezencie model samochodu do... kasiajka Miller to tępak (1) mysle ze miller powinien odejsc ze swojego stanowiska bo nic jeszcze nie... Buzdygan legendarna grupa Marilyn Monroe (1) polecam - http://allegro.pl/show_item.php?item=18503651 papl Stary Wrzeszcz i okolice (2) Witam wszystkich! Szukam starych (szczególnie przedwojennych ale lata... DarioB