WARSZTATY Z LITERATURY W INTERNECIE (1) cześć, chciałbymz organizowac duże warsztaty z literatury (ogólnie... mwww KOCHAJĄCY MYŚLEĆ,CIEKAWI ŚWIATA, Ludzie o Filozoficznym Duchu - ODEZWIJCIE SIĘ (4) Tak, studiuję sobie w tym Gdańsku, miejscu o co nie miara bogatej... Free Mind Zdjęcie osiedla Olimp w TVN Meteo (1) W konkursie "Widok z mojego okna" w stacji TVN Meteo startuje zdjęcie z tęczą... notman
SIEĆ OSIEDLOWA PRZYMORZA (5) Jak chcecie mieć stałe łacze i osiedlówke na PRZYMORZU radze - MIROnet... Anonimous UWAGA!!! KRADZIONY LAPTOP (1) Dziś w nocy , z mojego domu w Gdańśku, skradziono laptopa HP OmniBook XE3... Dudi szukam info o chelmie, help pliz (1) Bardzo potrzebuje jakichkolwiek informacji o Chełmie. Mam na srode napisac... bizqp Zapraszam młodzież na obóz koszykówki (1) :D www.elab.pl/oboz spojnia ZLOT 3M capri&taunus&grania& i inne (1) WITAM PADŁĄ PROPOZYCJA ZORGANIZOWANIA SPOTKANIA (ale rym) PRZED S(P)(T)RING... SKUN TRÓJMIASTO PRZECIWKO WOJNIE! (1) Kolejny cotygodniowy przemarsz TRÓJMIASTO PRZECIWKO WOJNIE!. Zróbcie... RSA Barter: Kto z Trójmiasta zechce zaopiekować się psem i kotem? (1) Kto z Trójmiasta zechce zaopiekować się moim sympatycznym psem i kotem u... W potrzebie Poszukujemy webmastera ! (1) Poszukujemy odpowiedzialną osobę do stworzenia trojmiejskiego serwisu... balc meczyk z Węgrami (1) hej kibice(cki):) Też myślicie, że z Węgrami sobie poradzimy? Szkoda, że jest... Ramion Wymiana plików (gry,filmy...) (1) Witam Szukam osób chętnych do wymiany filmów, gier etc. "po kablu". Może... pepe Taternictwo,wspinaczka, speleologia (6) Niedługo w naszym klubie SKTJ (sopocki klub taternictwa jaskiniowego)... aga KJS-y! (1) Poszukuje strony ze zdejeciami z Niedzielnego KJS-u na Skawerze Kościuszki w... Beego$! HISTORIA GDYNI - szukam zainteresowanych (1) Szukam zainteresowanych historia Gdyni - chcialbym stworzyc wraz z mila ekipa... pawelr fso syrena (1) poszukuję osób które sa zafascynowane tym wspaniałym zabytkiem polskiej... David111 pilkarzyki (4) czy sa wsrod was fani gry klubowej o potocznej nazwie pilkarzyki? jak tak to... pilkarzykowiec Skradziono wózek dziecięcy (1) Witam 3 lutego ok. 13 włamano się do zabudowy korytarza i skradziono wózek... Mariola poszukiwany wokalista (2) Zespoł grający muzyke hard rockową (KNŻ, HEY) punk rockową (CKOD) i... Pietia