Fajny Klub (1) Moja córka uczęszcza na zajęcia od zeszłego roku. Atmosfera bardzo dobra,... Dawid profesjonalnie i z dużą dozą dobrego humoru (2) Studio tańca "Contra" z czystym sumieniem mogę polecić już po miesiącu... Aaniaa FAJNIE! (1) fajny, przyjazny klimat; spoko ludzie przychodza. Instruktor wporzo ;) Rosomak
Gimnastyka artystyczna dla dzieci (2) Moja córka poczyniła duże postępy rozwojowe pod okiem Pani Kasi, dodatkowym... mama gimnastyczki Gimnastyka artystyczna (1) Zajęcia prowadzone przez Panią Kasię sa rewelacyjne dla dzieci. Ula ZUMBAAAA (1) Witam.Serdecznie polcem zajęcia ZUMBY ktore odbywaja sie w kazdy... Kasia najdroższa szkoła w Gdańsku w jakiej byłam (1) Strasznie uderza we mnie nieznajomośc w dziedzinie tańca Pań recepcjonistek.... Pestka Polecam szkolenie (1) Nasz pies jest najlepszą wizytówką prazy Pani Agnieszki. Podczas spacerów,... Tomek 100% skuteczności (1) Polecam każdemu szkolenie u Pani Kasi. Młoda osoba, ale pełna wiedzy i chęci... ejwa super :))) (1) korzystałam ze szkolenia podstawowego dla swojego szczeniaka - szkolenie... mm Polecam! (1) To bardzo solidna szkoła tańca: wszystko bardzo jasno przekazywane, uczą... Weronika i Bartek Wakacje Młody Naukowiec (1) Mój syn uczestniczył w zajęciach Wakacje Młody Naukowiec i mimo iż był... Anna Kozłowska Naprawdę super miejsce! (1) Uwaga! Jestem FACETEM! :))) i naprawdę lubię spędzać tam czas - nie ukrywam... Maciek Świetna szkoła, warta polecenia! (1) profesjonalizm, świetna atmosfera, serdecznie polecam!! :) Timi Krzysiu ...Wybacz! (1) Krzysiu, daj spokój i nie wymyślaj! To była tylko chwila zapomnienia! On... Emilka Super dziewczyny z super psem! (1) Szczerze polecam zajęcia dla dzieci organizowane przez Akademię Pozytywkę!... Marta jakość zajęć- przecietna, pomysł dobry (1) ani na tak, ani na nie, nie wiem. Jakość usługi pozostawia wiele do życzenia. Janusz M. Naprawdę top (1) Marek, Kasia, Ania i Robert- doskonali trenerzy, przesympatyczni ludzie,... Roma Kurs super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim kurs dla początkujących. Uważam podobnie tak jak moi... Karol Wioletta i moja owczareczka Wega (1) Witam, uczęszczałyśmy już od przedszkola i później sukcesywnie na każdy kurs.... Wioletta