Elżbieta - opinia (1) Właśnie zakończył się kolejny obóz letni TOP DANCE - REWELACJA!!! Przepiękny... Elżbieta Polecam wszystkim :) (1) Szkoła nieporównywalna do żadnej innej. Klimat, jakiego nie ma nigdzie... B. Rewelacja! (1) Od samego progu ludzie są życzliwi i wprowadzają świeżych uczniów w rytm,... Gosia
Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołe. Bardzo przystępne ceny, bardzo... Magda.K lo recomiendo a todos :) (1) Dla kobiet, które wiedzą na co jest stać. I dla tych, które jeszcze nie... Ana Polecam gorąco (1) Szkoła z charakterem, a Prowadząca kocha flamenco i znakomicie potrafi tą... uczennica Wioleta - opinia (1) Cześć dziewczyny jeśli któraś z was zastanawia się nad szkołą flamenco to... Wioleta flamenco to nie tylko taniec... (1) W Gato Verde spotkasz się nie tylko z nauką tańca i Wspaniałą Nauczycielką... Gosia B Viva flamenco! (1) Niespotykany nigdzie indziej klimat - nauka flamenco w tej szkole to nie... kalamarapaxa Mi vida a la flamenca- Me voy y vengo, por el camino no me entretengo... (1) Szukałam, szukałam i znalazłam, wiele lat rozglądałam się wśród ofert... Iwona polecam ! (1) zajęcia są okazją skosztowania pozytywnej energii Andaluzji w każdym jej... la Maja Zastanawiajace (8) Zastanawia mnie jeden fakt.Dlaczego zdecydowana wiekszosc ludzi... obserwator SUPER SZKOLA TAŃCA (1) Studio M&M to w pełni profesjonalna szkoła tańca- kompetentna kadra, miła... uczestniczka 40i+ Latino Extravaganza (2) Z klubem CONTRA zetknęłam się już jakiś czas temu,przy okazji kursów tańca.... Elżbieta Biedrzycka Super Szkoła Tańca (1) Do M&M chodze od lutego i od samego początku szkoła zrobiła na mnie ogrobne... eskimos uwielbiasz tańczyć i się tym bawić - wybierz studio mm (1) Wszystkim, którzy lubią bawić się tańcem i myśleli kiedykolwiek o latino solo... Gunionka Polecamy - Ania i Marcin (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Roberta. Nauczył nas naszego pierwszego... Ania i Marcin Pierwszy taniec (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiego poziomu i miłej atmosfery w szkole... Mariusz Co z dziewczyną od ZUMBY?? (1) Byłam uczestniczką Maratonu ZUMBY na początku tego miesiąca. Na maratonie... Julita Polecam :-) (2) Szkoła jest na wysokim poziomie. Wiele nowych szkół jest założona przez... Hania