Zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki u Darka - polecam innym! Gerard McLaren Alicja - opinia (1) Pewnie większość kobiet uwielbia tańczyć;) Ja również.... Pamiętając... Alicja Odkryj taniec na nowo ! (2) Po ponad dwóch latach tańca w jednej ze szkół, w ramach zmiany partnerki,... Wacław Dziewulski
Wszystki polecam (1) Świetni instruktorzy (mili, przyjaźni i zawsze z uśmiechem na twarzy), bardzo... carla Zajęcia (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć z panią Olgą - już od pierwszych zajęć... Gosia lipa totalna a dodzwonic sie nie da rady (1) lipa totalna a dodzwonic sie nie da rady patryk Idealny... (1) ... zarówno dla początkujących jak i dla osób które nigdy nie miały... Me Naprawdę warto (1) Polecam wszystkim naukę tańca u Roberta. Jest to profesjonalista i potrafi... Pati i Damian Karol - opinia (1) Super, super i jeszcze raz super!!! Polecam każdemu... Karol Canacowe wakacje z psem:) (1) Gorąco zachęcam do skorzystania z oferty Canac'a:) Ogromne doświadczenie... Marta&Negra poznaj swojego psa :) (1) opinię stworzyłam na podstawie szkoleń i psiego obozu , w którym miałam... monika Canacowe Wakacje (1) Chciałabym podziękować Canaowi za wspałaniały wypoczynek w Borach... M. Fowler My jesteś w trakcje ... (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Magda jest bardzo sympatyczna i cierpliwa.... Kiniaaa Sylwia - opinia (1) Bylismy z moim chłopakiem w tym roku na obozie. REWELACJA!! Trenerzy pierwsza... Sylwia Bardzo udany wyjazd!!! (1) Na obozie organizowanym przez TOP DANCE spędziłam bardzo miło i aktywnie 8... Daria Obóz taneczny TOP DANCE 2011, Wieżyca (1) Niedawno wróciłam z obozu tanecznego w Wieżycy organizowanego przez TOP... katka knap obóz taneczny 2011 (1) Bardzo duuuuży pozytyw. Każde zajęcia to inna choreografia, poziom zajęć jest... Ania Polecam (1) Właśnie wróciłam z obozu w Wieżycy, super organizacja, zajęcia na poziomie,... Beata po obozie... (1) Już dwa dni po obozie w Wieżycy, a ja nadal nie mogę wrócić do... "nowy narybek" óbóz taneczny 2011rr-2-10 lipca (1) To był bardzo miło i wesoło spędzony czas.Zakwaterowanie bez... Ewa, kobitka po 60-siątce