polecam :) (2) Szkola tanca The Salsa Kings jest w mojej opinii jedyna szkola w trojmiescie... enamorada en salsa;) Polecam!! (1) Właśnie kończę szkołę Fotomedia i nie ukrywam, że żal mi się rozstawać ze... lol Izolacje (1) Bardzo chętnie chodzę na te zajęcia. Wracam zawsze w świetnym humorze.... Gosia
Świetna szkoła tańca (1) Bardzo dobra szkoła tańca, profesjonalni, mili i wyrozumiali instruktorzy,... kursantka Szkoła na poziomie! (2) Moja Córeczka uczęszcza do tej szkoły, polecam. Pan Kamieński to wspaniały... A CUDOWNE MIEJSCE (1) Cudowna szkoła, każdy instruktor ma swój styl i pasje do tańca.Wystarczy... Agnieszka Salsa Club (1) Bardzo dobra szkoła. Właśnie u nich "złapałam" bakcyla do tańca. Sala... Ana średnio. (1) Jestem matką dziecka uczacego się w tej szkole tańca. Jesli chodzi o... Rodzic Bardzo duży minus! (1) Szkolenia w tym (jeśli można to nazwać klubem), z miesiąca na miesiąc stawały... rodzic Jeśli Ragdoll to tylko z Dollyland! (1) Serdecznie polecam Dollyland. Posiadamy z tej hodowli 2 wspaniałe kocurki. Są... Monika Niektórzy nie widzą (nie chca widziec) swoich błędów (1) Przez trzy lata korzystałem z zajęc w Wigorze.Już na początku w grupie... Wigorowcy Lekarstwo na całe zło (1) Jak najbardziej polecam szkołę TSK. Mimo, że obecnie nie uczęszczam na... Magda Szkoła Godna Polecenia (1) Nie bez powodu mówią i piszą o The Salsa Kings, że jest to najlepsza szkoła w... Wojtek Ania - opinia (1) Polecam wszystkim szkołę Tańca The Salsa Kings, zwłaszcza zajęcia z Przemkiem... Ania Ostrzeżenie (1) UWAGA! Niektóre zajęcia uzależniają ;) Gosia Rewelacyjna opieka nad zwierzakiem :) (1) Polecam wszystkim właścicielom zwierzaków :) Opieka nad czworonogiem na... Klient TSK (1) Szkoła tańca TSK jest świetną ucieczką od codzienności, można się tam pośmiać... : ) a ja wlascie ja lubie (1) Lubie to szkole. Szczegolnie zajecia u p. Morawca. Jest wspanialym... agnieszka Paulina - opinia (2) jak już ktoś wcześniej w komentarzach pisał faktycznie niektórzy instruktorzy... Paulina Pierwszy taniec weselny (1) Chodziliśmy na indywidualne lekcje, na których przygotowywaliśmy swój... Damian