Hauuu-Ward (1) Szkoła z długoletnim stażem, doświadczeni prowadzący (pod telefonem).... Damian A ja polecam (1) Chodzę na zajęcia do studia od ponad dwóch miesięcy i jest rewelacyjnie.... Agata Instruktor = Lanser (2) Oferta zajęć naprawdę spora, ale instruktor z salsy solo strasznie zadufany w... Kasia
Kurs SOS przed ślubem (1) Rewelacyjny kurs tańca, instruktorzy godni plecenia. Bardzo kontaktowi i... Mirek Dziękujemy :) (1) Dziękujemy Monice za fajne przygotowanie do pierwszego tańca. To baaaaardzo... A&M Bywało różnie (1) Uważam, że jeśli chodzi o podstawy tańca, to p. Kamieński jest po prostu... mama Jak najbardziej polecam (1) Kobietom niezależnym, o silnym charakterze, rozpychające się na scieżce zycia... Król Julian GORĄCO POLECAM (1) Super szkoła, nauczycielka jest profesjonalistką, zależy jej żeby nauczyć i... uczennica Polecam! (1) Szkolę tam już kolejnego mojego psa. Wcześniej trafiłam psem z dużym... Ewa&Baster&Myszka Gorąco polecam! Taneczna przygoda w undergroundowym klimacie :] (1) Z własnego doświadczenia i obserwacji znajomych osób, które zaczęły naukę w... AsiaA Gorąco polecam! (1) Bardzo gorąco polecam studio DSK dla wszystkich. Poziom nauczania na... Pawełek DSK (1) Do studia Da Soul Kids uczęszczam od samego początku i nie zmieniłabym go na... Agaa da soul kids (1) Bardzo pozytywna energia, klimat i przede wszystkim najlepsi nauczyciele.... qla Super! (1) Wszystko super, lekcje naprawdę ciekawie prowadzone. Polecam tego... Piotrek Rewelacja! (1) Jestem po podstawowym kursie fotografii i bardzo polecam! Pan Darek przekazał... Aleksandra bardzo fajnie ale te ceny! o zgrozo (3) Jedyne moje zastrzeżenia to tylko i wyłącznie wysokie ceny.... Ale jakos te... ania Tylko Isis (1) Isis to moje trzecie doświadczenia z tańcem brzucha i szczerze mówiąc... Mariahtigress Cudownie :) (1) Jak na razie chodzę tylko na zumbę, ale w planach mam jeszcze inne zajęcia :)... bosiaq zdecydowanie poelcam (1) jestem bardzo zadowolona z kursu! sposob prowadzenia zajec bardzo m isie... kasia znakomite warunki, sympatyczna atmosfera, skuteczna nauka.... (1) Jestem bardzo zadowolona mogąc uczestniczyć w zajęciach dla.... "tancerzy w... senior-ita