Sprzedaż i kupno mieszkania (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Hoomeasset. Pan Sebastian Wielgus który... Magdalena Morawska Doskonała transakcja (2) Serdecznie polecam współprace z agencją nieruchomości Home Asset. Dzięki Pani... Magdalena Home Asset_polecam (2) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dzięki pomocy firmy Home Asset szybko i... magda_M
Opinia (2) W grudniu 2014 r. , dzięki Pani Dorocie Rainko z biura nieruchomości Home... Sławomira O. Pani Dorota Rainko... (2) ...rzeczowo i kompetentnie zorganizowała sprzedaż mojego mieszkania na... Anna S. Pan Łukasz Smukała (2) Każdy kto będzie korzystał usług Pana Łukasza może czuć że powierza kupno/... Jeleniewicz Marek Małgorzata J. - opinia (2) Polecam skorzystanie z ofert biura Home Asset, a w szczególności z doradztwa... Małgorzata J. Z takim pośrednikiem warto współpracować (2) Dziękuję za owocne, merytorycznie profesjonalnie przygotowane spotkanie Panie... anna Opinia (2) Polecam współpracę z agencją nieruchomości Home Asset. W szczególności... Bożena OPINIA O HOME ASSET (2) PEŁEN PROFESJONALIZM! DBAŁOŚĆ O KLIENTA PRZED I PO ZAKUPIE NIERUCHOMOŚCI.... MONIKA Jednym słowem pełen profesjionalizm (2) Dwa miesiące temu zacząłem współpracę z agencją nieruchomości Home Asset w... Piotr Bardzo Polecam (2) Kiedy zacząłem współpracę z Biurem Home Asset a szczególnie z panią... Bogusław OCENA (2) Swietna firma,najwyzsze standarty,mielismy przyjemność wspolpracowac z... Alicja Ryszard - opinia (2) Serdecznie dziękuję za współpracę Pani Małgorzacie Sobczak - rzeczowo, -... Ryszard Godne polecenia (2) Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie od samego początku do... Wojciech Jeżeli kiedykolwiek będę sprzedawać mieszkanie to tylko z HomeAsset (3) We wrześniu zakończyłam moją krótką współpracę z biurem HomeAsset i p.... Izabela Kąsek Profesjonalizm i zaangażowanie (2) Mieliśmy przyjemność współpracować z p. Katarzyną Wiśniewską przy sprzedaży... Kamila Dorota - opinia (2) Świetna firma, od początku do końca pomocni. Gorąco polecam każdemu zwłaszcza... Dorota Serdecznie polecam (2) Bardzo dziękuję za pomoc Panu Piotrowi Struczyńskiemu! Jestem w pełni... Joanna Drzewucka Polecam !!! (2) Współpracę z biurem ZDECYDOWANIE wyróżnia podejście do klienta. Przede... Dorota