Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

sprzedaż działki (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panią Małgorzata Sobczak.... witek zaangażowanie i dobry kontakt z klientem (2) Nigdy nie byłam skłonna korzystać z biur pośrednictwa nieruchomości ,... Bogumiła Sprzedaż Domu Jednorodzinnego (2) Witam, bardzo dziękuję za pomoc przy sprzedaży domu, próbowaliśmy z żoną... Olga i Artur
Polecam wszystkim serdecznie !! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu współpracę z Home Asset. Ofertę... Wojciech Wynajem mieszkania (2) Bardzo dobra oferta dobierana do indywidualnych wymagań klienta. Szybki i... Marcin Dąbrowski Krystyna - opinia (3) Witam. Dziękujemy bardzo za profesjonalizm i super obsługę. Pani Małgosia... Krystyna M&M Mikulscy - opinia (2) Za pośrednictwem p. Piotra staliśmy się właścicielami kawałka naszej planety.... M&M Mikulscy Przyjazna atmosfera i profesjonalizm (3) Witam, transakcja dobiegła końca! Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm i... Ania K-K polecam (3) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam Home Asset Anna Krajewska K.S - opinia (3) Bardzo polecam biuro HOME ASSET. Próbowałam sprzedać mieszkanie przez prawie... K.S Polecam (3) Profesjonalne podejście, życzliwość i chęć współpracy - to moje wrażenie,... Ewa P. Małgorzata (3) Maximum profesjonalizmu. Pani Małgosia Sobczak jest w pełni zaangażowana w to... Regina Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie (3) Gorąco polecam Home Asset i Panią Agnieszkę Włodarczyk-zarówno przy sprzedaży... Alicja Jakość musi kosztować (2) To dopiero początek współpracy z firmą, mam nadzieję. Po pierwszych... Piotr Zalewski