Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Opinia (3) Pan Rafał Antoszewski to uosobienie profesjonalizmu w pełnym tego słowa... Grażyna Ossowska Alicja - opinia (3) W pełni usatysfakcjonowana obslugą, merytoryczne podejście do świdczonych... Alicja Podziękowania dla Pani Małgosi (2) Chciałem serdecznie podziękować za fantastyczną obsługę jaką miałem... Piotr
Ocena posrednika P.Lukasza Smukaly (2) Pan Lukasz Smukala jest profesjonalnym posrednikiem, kompetentnym,... Andrzej Murkowski Sprzedaż i kupno mieszkania (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Hoomeasset. Pan Sebastian Wielgus który... Magdalena Morawska Doskonała transakcja (2) Serdecznie polecam współprace z agencją nieruchomości Home Asset. Dzięki Pani... Magdalena Home Asset_polecam (2) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dzięki pomocy firmy Home Asset szybko i... magda_M Opinia (2) W grudniu 2014 r. , dzięki Pani Dorocie Rainko z biura nieruchomości Home... Sławomira O. Pani Dorota Rainko... (2) ...rzeczowo i kompetentnie zorganizowała sprzedaż mojego mieszkania na... Anna S. Pan Łukasz Smukała (2) Każdy kto będzie korzystał usług Pana Łukasza może czuć że powierza kupno/... Jeleniewicz Marek Małgorzata J. - opinia (2) Polecam skorzystanie z ofert biura Home Asset, a w szczególności z doradztwa... Małgorzata J. Z takim pośrednikiem warto współpracować (2) Dziękuję za owocne, merytorycznie profesjonalnie przygotowane spotkanie Panie... anna Opinia (2) Polecam współpracę z agencją nieruchomości Home Asset. W szczególności... Bożena OPINIA O HOME ASSET (2) PEŁEN PROFESJONALIZM! DBAŁOŚĆ O KLIENTA PRZED I PO ZAKUPIE NIERUCHOMOŚCI.... MONIKA Jednym słowem pełen profesjionalizm (2) Dwa miesiące temu zacząłem współpracę z agencją nieruchomości Home Asset w... Piotr Bardzo Polecam (2) Kiedy zacząłem współpracę z Biurem Home Asset a szczególnie z panią... Bogusław OCENA (2) Swietna firma,najwyzsze standarty,mielismy przyjemność wspolpracowac z... Alicja Ryszard - opinia (2) Serdecznie dziękuję za współpracę Pani Małgorzacie Sobczak - rzeczowo, -... Ryszard Godne polecenia (2) Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie od samego początku do... Wojciech Jeżeli kiedykolwiek będę sprzedawać mieszkanie to tylko z HomeAsset (3) We wrześniu zakończyłam moją krótką współpracę z biurem HomeAsset i p.... Izabela Kąsek