Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Z takim pośrednikiem warto współpracować (2) Dziękuję za owocne, merytorycznie profesjonalnie przygotowane spotkanie Panie... anna Opinia (2) Polecam współpracę z agencją nieruchomości Home Asset. W szczególności... Bożena OPINIA O HOME ASSET (2) PEŁEN PROFESJONALIZM! DBAŁOŚĆ O KLIENTA PRZED I PO ZAKUPIE NIERUCHOMOŚCI.... MONIKA
Jednym słowem pełen profesjionalizm (2) Dwa miesiące temu zacząłem współpracę z agencją nieruchomości Home Asset w... Piotr Bardzo Polecam (2) Kiedy zacząłem współpracę z Biurem Home Asset a szczególnie z panią... Bogusław OCENA (2) Swietna firma,najwyzsze standarty,mielismy przyjemność wspolpracowac z... Alicja Ryszard - opinia (2) Serdecznie dziękuję za współpracę Pani Małgorzacie Sobczak - rzeczowo, -... Ryszard Godne polecenia (2) Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie od samego początku do... Wojciech Jeżeli kiedykolwiek będę sprzedawać mieszkanie to tylko z HomeAsset (3) We wrześniu zakończyłam moją krótką współpracę z biurem HomeAsset i p.... Izabela Kąsek Profesjonalizm i zaangażowanie (2) Mieliśmy przyjemność współpracować z p. Katarzyną Wiśniewską przy sprzedaży... Kamila Dorota - opinia (2) Świetna firma, od początku do końca pomocni. Gorąco polecam każdemu zwłaszcza... Dorota Serdecznie polecam (2) Bardzo dziękuję za pomoc Panu Piotrowi Struczyńskiemu! Jestem w pełni... Joanna Drzewucka Polecam !!! (2) Współpracę z biurem ZDECYDOWANIE wyróżnia podejście do klienta. Przede... Dorota Nie spodziewalem sie az takiego profesjonalizmu (2) Od pierwszego kontaktu , az do finalizacji transakcji - czulem sie jak ważny... Miroslaw Pełny profesjonalizm (2) Serdecznie dziękuję Pani Dorocie Rainko za sprawne i szybkie przeprowadzenie... Marcin Szymanski POLECAM (3) Współpraca z panią Małgorzatą Sobczak jest super. Wesoła,cierpliwa, uczciwa.... Magdalena Polecam (2) Rzetelna ,w pełni profesjonalna obsługa i co godne polecenia: bardzo słowna !... Halina Kupno mieszkania z rynku wtórnego (3) Firmę Home Asset mogę polecić z czystym sumieniem. Począwszy od prezentacji... Irek SUPER FIRMA (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panią Małgorzata Sobczak. Szybki i... Stanisław Babło Szczerze polecam! (3) Z czystym sumieniem polecam Home Asset jako rzetelną, elastyczną i skuteczną... Ewa