Zdecydowanie polecam współpracę z biurem Home Asset! (2) Korzystałem z usług tej firmy przy okazji sprzedaży mieszkania we Wrzeszczu.... Ignacy profesjonalny doradca (2) jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Piotrem. Jako że do 3-miasta... Grzegorz Wynajem mieszkania 4 Oceany - miło i profesjonalnie (2) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Agent dostępny cały czas, który wybrał... miszapl@o2.pl
Zakup domu (2) Firma godna polecenia, zarówno pośrednictwo nieruchomości (Pani Alicja) jak i... Marek POLECAM (2) Obsługa kredytowa - p. Urszula. Szczerze polecam wszystkim. Profesjonalne... Ania Super profesjonalna pomoc (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Home Asset, w szczególności zaś... Ewa i Tomasz Polecam !!!!! (2) Bardzo serdecznie polecam Panią Małgosię, dzięki której transakcja została... właścicielka domu Ocena wspolpracy (2) Wspolpraca bardzo dobra, doskonaly kontakt z P. Sebastianem Wielgusem.... Adrian Sadowski agencje nieruchomośći i pośrednictwo (2) witam wraz z mężem zdecydowaliśmy się na kupno domu po wielu niepowodzeniach... monia Sprzedaż nieruchomości (2) Biuro HomeAsset wybrałam po 3 latach nieefektywnej współpracy z innymi... Małgorzata Unton Zakup mieszkania (2) Polecamy serdecznie, co prawda mieszkanie już z góry było wybrane przez nas... Cyprian Firma profesionalna polecam! (2) Miałam ogromną przyjemność współpracy z firmą Home Asset przy sprzedaży... Monika Szauer Zakup nieruchomości. (2) Serdecznie dziękujemy za pomoc w poszukiwaniu nieruchomości oraz w uzyskaniu... Adam Zakup mieszkania - bardzo bardzo polecam :) (2) Wszystko sprawnie, szybka i profesjonalna obsługa nie tylko przed/w trakcie... Artur Sprzedaż domu Przyjaźń (2) Bardzo polecam firmę Home Asset a w szczególności Panią Małgorzatę Sobczak... Joanna Serdecznie polecam (1) Pełen profesjonalizm. Pan Piotr Struczyński to przemiły i serdeczny człowiek... Iwona i Jarek Zadowolony / bardo :-) (2) Bardo rzetelna obsługa bez zbędnego bicia piany. Ogromna wiedza w temacie i... Bardzo/zadowolony :-) Ocena dla p. Marleny Piór-Chastre (2) Przy wystawianiu nieruchomości na sprzedaż - korzystałem z pomocy 4 agencji.... Włodzimierz Sikorski profesjonalizm i rzetelność (3) Wszystkim polecam tą firmę a w szczególności panią Marie Bartosz Podziekowania dla p.Marii Kubinowskiej (2) Dziękuję za współpracę pani Marii Kubinowskiej z Home Asset.Pani Maria... Iwona Jaworska