Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Pan Sebastian (2) W kilku zdaniach jak wyglądała moja współpraca z p. Sebastianem. p.Sebastian... Zadowolona Klientka Gdańsk Polecam współpracę z Home Asset! (2) Współpracowaliśmy z P. Marią Kubinowską, która pomogła nam znaleźć lokatorów.... Julia Ogólna ocena firmy Home Asset z Gdańska (2) Firma Home Asset jest firmą, która zasługuje na najwyższą ocenę ze względu na... Izabela Paszkowska
Wyjątkowo profesjonalna współpraca! (2) Mieszkania na sprzedaż szukałam przez kilka miesięcy, współpracując z różnymi... Dominika K. Home Asset - polecam (2) Jestem klientką Rafała Antoszewskiego, w ciągu jednego dnia znalazł mi... Milena Polecam współpracę z Panem Rafałem Antoszewskim (2) Jest to człowiek, rzeczowy, konkretny z potężną bazą wiedzy na temat swojej... Karol Makurat Konsultacja dotycząca sprzedaży (2) W dniu wczorajszym miałam przyjemność skorzystać z porady dotyczącej... Ola współpraca z Panią Małgorzatą Sobczak (2) Pani Małgosia jest osobą kompetentną, komunikatywną zawsze służy dobra radą ,... Andrzej Kupno nieruchomoci (2) Sprawnie i rzetelnie przeprowadzona transakcja pomimo dużej odległości od... Anna Paulina i Przemek - opinia (2) Dziękujęmy bardzo Pani Urszuli za kompleksową obsługę. Wszystko zostało nam... Paulina i Przemek Doradca Daria Ekman (2) Serdecznie Dziękuję Pani Darii za zaangażowanie, profesjonalne podejście do... Zofia Polecamy (2) Profesjonalne podejście pana Piotra Struczyńskiego sprawiło, że czuliśmy się... Marcin Duszyński Polecam (2) Dziękuje bardzo Pani Żanecie Śliwowskiej za bezcenną pomoc, ogromne... W. Gryk P. Sebastian Wielgus (2) Podziękowania dla P. Sebastiana za pomoc przy sprzedaży mieszkania.... Karolina Polecam współpracę z Panią Marią (2) Skorzystałam z biura Home Asset. Naszym pośrednikiem przy wynajmie lokalu... Jadwiga Kordalski Polecam - zakup, doradztwo i wykończenie mieszkania z Homeasset (2) Chciałbym wraz z małżonką jeszcze raz podziękować Pani Katarzynie... Maciej opinia p.małgorzata sobczak (2) Serdecznie polecam wszystkim wspolprace z panią Małgorzata Sobczak. Pełen... Magdalena Pomoc w wynajęciu mieszkania (3) Polecam firmę Home Asset wszystkim chcącym wynająć swoje mieszkania.... Krystian opinia (2) Sprzedażą naszego mieszkania zajmowała się Pani Małgosia Sobczak.... Katarzyna Home Asset (2) Z czystym sumieniem polecam tę agencję. Jestem bardzo zadowolony zarówno z... Wienio