Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Pośrednictwo w wynajmie mieszkania (1) Kolejna transakcja, którą realizowałem z biurem Home Asset, zakończona... Bogdan Kupno mieszkania (1) Razem z mężem kupowalisny mieszkanie, gdyby nie pomoc i podejscie Pana... Monika Brawo Home Asset, brawo Pan Sebastian Wielgus! (1) Sebastian Wielgus przy sprzedaży moich trzech mieszkań przy pl. Afrodyty w... Zdzisław
Usługi Pana Sebastiana z Home Asset na najwyższym poziomie. (1) Miałem okazję korzystać z usług Home Asset jako osoba kupująca nieruchomość.... Marek GORĄCO POLECAM (1) Chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami nt. współpracy z firmą Home... Elżbieta Opinia Home Asset (2) Opinia odnośnie biura nieruchomości: Super podejście do klienta, pracownicy... Jacek Zdecydowanie polecam współpracę z biurem Home Asset! (2) Korzystałem z usług tej firmy przy okazji sprzedaży mieszkania we Wrzeszczu.... Ignacy profesjonalny doradca (2) jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Piotrem. Jako że do 3-miasta... Grzegorz Wynajem mieszkania 4 Oceany - miło i profesjonalnie (2) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Agent dostępny cały czas, który wybrał... miszapl@o2.pl Zakup domu (2) Firma godna polecenia, zarówno pośrednictwo nieruchomości (Pani Alicja) jak i... Marek POLECAM (2) Obsługa kredytowa - p. Urszula. Szczerze polecam wszystkim. Profesjonalne... Ania Super profesjonalna pomoc (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Home Asset, w szczególności zaś... Ewa i Tomasz Polecam !!!!! (2) Bardzo serdecznie polecam Panią Małgosię, dzięki której transakcja została... właścicielka domu Ocena wspolpracy (2) Wspolpraca bardzo dobra, doskonaly kontakt z P. Sebastianem Wielgusem.... Adrian Sadowski agencje nieruchomośći i pośrednictwo (2) witam wraz z mężem zdecydowaliśmy się na kupno domu po wielu niepowodzeniach... monia Sprzedaż nieruchomości (2) Biuro HomeAsset wybrałam po 3 latach nieefektywnej współpracy z innymi... Małgorzata Unton Zakup mieszkania (2) Polecamy serdecznie, co prawda mieszkanie już z góry było wybrane przez nas... Cyprian Firma profesionalna polecam! (2) Miałam ogromną przyjemność współpracy z firmą Home Asset przy sprzedaży... Monika Szauer Zakup nieruchomości. (2) Serdecznie dziękujemy za pomoc w poszukiwaniu nieruchomości oraz w uzyskaniu... Adam Zakup mieszkania - bardzo bardzo polecam :) (2) Wszystko sprawnie, szybka i profesjonalna obsługa nie tylko przed/w trakcie... Artur