Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Ocena wspolpracy (2) Wspolpraca bardzo dobra, doskonaly kontakt z P. Sebastianem Wielgusem.... Adrian Sadowski agencje nieruchomośći i pośrednictwo (2) witam wraz z mężem zdecydowaliśmy się na kupno domu po wielu niepowodzeniach... monia Sprzedaż nieruchomości (2) Biuro HomeAsset wybrałam po 3 latach nieefektywnej współpracy z innymi... Małgorzata Unton
Zakup mieszkania (2) Polecamy serdecznie, co prawda mieszkanie już z góry było wybrane przez nas... Cyprian Firma profesionalna polecam! (2) Miałam ogromną przyjemność współpracy z firmą Home Asset przy sprzedaży... Monika Szauer Zakup nieruchomości. (2) Serdecznie dziękujemy za pomoc w poszukiwaniu nieruchomości oraz w uzyskaniu... Adam Zakup mieszkania - bardzo bardzo polecam :) (2) Wszystko sprawnie, szybka i profesjonalna obsługa nie tylko przed/w trakcie... Artur Sprzedaż domu Przyjaźń (2) Bardzo polecam firmę Home Asset a w szczególności Panią Małgorzatę Sobczak... Joanna Serdecznie polecam (1) Pełen profesjonalizm. Pan Piotr Struczyński to przemiły i serdeczny człowiek... Iwona i Jarek Zadowolony / bardo :-) (2) Bardo rzetelna obsługa bez zbędnego bicia piany. Ogromna wiedza w temacie i... Bardzo/zadowolony :-) Ocena dla p. Marleny Piór-Chastre (2) Przy wystawianiu nieruchomości na sprzedaż - korzystałem z pomocy 4 agencji.... Włodzimierz Sikorski profesjonalizm i rzetelność (3) Wszystkim polecam tą firmę a w szczególności panią Marie Bartosz Podziekowania dla p.Marii Kubinowskiej (2) Dziękuję za współpracę pani Marii Kubinowskiej z Home Asset.Pani Maria... Iwona Jaworska Współpraca z Panią Urszulą Wielgus (2) Spotkanie z Panią Urszulą Wielgus było w pewnym stopniu przypadkowe, ale... Marzena Małgorzata Sobczak (Home Asset)- podziękowania (2) Chcielibyśmy szczególne podziękowania skierować do Pani Małgorzaty Sobczak z... Sebastian Sprzedaż domu (2) Podejmując współpracę z firmą Home Asset kierowałam się licznymi pozytywnymi... Eliza POLECAM (2) Pani Małgorzata Sobczak profesjonalnie przeprowadziła transakcję nie... sprzadający Zaskoczenie (2) Witam serdecznie Kiedyś jako młody chłopaczek chciałem kupić mieszkanie.... Ryszard Zaborski Zauroczenie (2) Witam Niedawno skorzystałem z pomocy Home asset, i powiem szczerze, że... Tomasz Polecam (2) Z przyjemnością polecam Home Asset.Profesjonalna i bardzo miła obsługa... Piotr