Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Wirginiusz - opinia (2) Pani Kamila jest osobą kompetentną, profesjonalną, chętną do pomocy i zawsze... Wirginiusz Anna - opinia (2) Polecam serdecznie usługi Home Asset, a szczególnie profesjonalizm,... Anna Magdalena Salwowska - opinia (2) Profesjonalna obsługa, z którą spotkałam się w Agencji pozwala mi szczerze... Magdalena Salwowska
Daniel - opinia (2) Rzeczowa i szybka pomoc przy zakupie nieruchomości. Duże doświadczenie... Daniel andrzej pieper - opinia (2) bardzo profesjonalne podejście, polecam !!! szybko i na najwyższym poziomie . andrzej pieper Marcin - opinia (1) Pani Anna Radomska to godny zaufania, profesjonalny specjalista od rynku... Marcin Michał K. - opinia (2) Podczas sprzedaży mojego mieszkania współpracowałem z Panią Sylwią... Michał K. Paulina Splitt - opinia (2) Polecam współpracę z Panią Moniką Rogalewską, dzięki której udało mi się... Paulina Splitt Magda - opinia (2) Witam , chciałam polecić serdecznie współpracę z Panią Moniką Rogalewską... Magda Miroslaw Z. - opinia (2) Gorąco Polecam Współpracę! Nas obsługiwała Pani Monika i musimy przyznać ze... Miroslaw Z. Szczerze polecam (2) Polecam Panią Monikę Rogalewską jako pośrednika w obrocie nieruchomościami.... Karolina B Biuro Home Asset (3) Serdecznie polecamy skorzystanie z usług firmy Home Asset, szczególnie... Bożena Solidna, profesjonalna firma polecam (1) Polecam wszystkim. Fachowa obsługa, profesjonalizm. Hubert Gorąco polecam (2) Serdecznie polecam skorzystanie z pomocy Pana Kamila. To bardzo kulturalny,... Magdalena Kamil Buczyński (2) Miły, kompetentny i pomocny. Jarosław Polecam to biuro! (2) Współpraca z panem Michałem z biura Home Asset, przebiegała bez żadnych... Malgorzata Polecam Pana Krystiana z Home Asset (2) Rzeczowa, szybka obsługa, a jednocześnie wyczerpująca pomoc to domena Pana... Maciej Dziękuję za świetną obsługę! (2) Moją współpracę z Panią Kamilą Serkies z Home Asset oceniam jako bardzo... Barbara S Polecam Home Asset (2) Polecam Home Asset. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne podejście do... Alina Polecam pośrednictwo (2) Zleciłem agencji Home Asset pośrednictwo w sprzedaży piętra domu (dwa... W. Marszewski