Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Marta K. - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z oferty firmy Home Asset, dzięki której sprzedaż... Marta K. Krzysztof Korczyński - opinia (2) Pan Przemysław bardzo profesjonalnie podszedł do naszych oczekiwań. Pomoc od... Krzysztof Korczyński Przemysław - opinia (2) Bardzo dobry kontakt z Panią Anetą Radlińską, dotrzymywała umówionych terminów. Przemysław
Bea - opinia (2) Dziękuję serdecznie pani Aleksandro Krause. Bez Pani profesjonalnej pomocy i... Bea Marek Horski - opinia (2) Po znalezieniu atrakcyjnej oferty nawiązałem kontakt z Panią Bogumiłą... Marek Horski M. Miłogrodzki - opinia (2) Obsługą sprzedaży mojej nieruchomości zajmowała się p. Sylwia Orzechowska.... M. Miłogrodzki Mirosława - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Transakcja zakupu mieszkania... Mirosława Justyna Rutkowska - opinia (2) Miałam przyjemność korzystać z obsługi P. Michała Ferstena. Bardzo... Justyna Rutkowska Marco Buccino - opinia (2) Very professional customer service. We are really satisfied with work of Mr... Marco Buccino Łucja Magryta - opinia (2) Świetna obsługa, bardzo dobry kontakt z agentem, wszystkie informacje... Łucja Magryta Ewa - opinia (2) Dziękuję za szybką tranzakcję zakupu. Pani Aleksandra, przesympatyczna osoba,... Ewa Aleksandra Jedowska - opinia (2) Skorzystałam z pomocy pani Bogumiły Latochy i jestem bardzo zadowolona. Nie... Aleksandra Jedowska Tomasz Cychylik - opinia (2) pełen profesjonalizm Pana Łukasza kontakt otrzymałem z polecenia i także będę... Tomasz Cychylik Piotr - opinia (2) Szukaliśmy z żoną oferty mieszkania na rynku pierwotnym w trójmieście. Ofert... Piotr Elżbieta - opinia (2) Jesteśmy pod wrażeniem dużej profesjonalnosci pana Przemka oraz jego szybkiej... Elżbieta Irena Ciesielska - opinia (2) Agencja , którą reprezentuje Pan Przemysław Pańczyk- doradca ds.nieruchomości... Irena Ciesielska Ewa Helena - opinia (2) Za posrednictwem Pana Michala Ferstena zakupilismy dzialke budowlana.... Ewa Helena Ola - opinia (2) Profesjonalne podejście i spełnienie oczekiwań klienta. Pomoc i dbałość o... Ola Piotr Dąbrowski - opinia (2) Bardzo dobra współpraca, profesjonalność, pomoc i osobiste zaangażowanie przy... Piotr Dąbrowski Andrzej Cichocki - opinia (2) Miło, szybko i z sukcesem. Dobry kontakt. Andrzej Cichocki