Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Grazyna Matuszewska - opinia (1) Polecam usługi Agencji Home Asset.Pan Przemek z którym współpracowałam... Grazyna Matuszewska Barbara - opinia (2) Pełen profesjonalizm. O nic nie musieliśmy się martwić. Barbara Przemek Groszewski - opinia (1) Sprzedażą mojej nieruchomości Pani Monika Rogalewska, Pełen profesjonalizm na... Przemek Groszewski
Piotr S - opinia (2) Współpracę z firmą HomeAsset i z Panią Moniką oceniam na najwyższym poziomie.... Piotr S Krystyna Skrzek - opinia (2) profesjonalna miła obsługa . Krystyna Skrzek Piotr - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam usługi Agencji Home Asset a w szczególności... Piotr Kupujący - opinia (2) Bardzo dobry kontakt z agentem. Polecam. Kupujący Renata - opinia (2) 100 % zadowolenia !!! Polecam !!! Renata Agata - opinia (2) Z całego serca polecam Home Asset i Panią Marzenę! Przez cały proces... Agata Justyna G - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Home Asset. Cały proces przebiegł dzięki... Justyna G Marcin - opinia (2) Bardzo profesjonalne wsparcie w zakupie nieruchomości. Marcin Wlad - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Pani Monika sprawnie przeprowadziła... Wlad Zbigniew S. - opinia (2) W pełni profesjonalna obsługa, a przy tym bardzo miła atmosfera :) Kontakt z... Zbigniew S. Alicja Orszulak - opinia (2) W dobie szalejącej inflacji opłaty mogły być trochę mniejsze Alicja Orszulak Monika - opinia (1) Współpraca z biurem Home Asset to czysta przyjemność. Bardzo dobry i... Monika AndrzejM - opinia (2) Wzorowa współpraca i kontakt z Marzeną Mamet,która w krótkim czasie pomogła... AndrzejM Angelika i Bartek - opinia (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa że strony pani Marzeny, o nic nie trzeba... Angelika i Bartek henryk kempiński - opinia (2) dobra współpraca z agentem, panem Maciejem Antończykiem henryk kempiński Piotr Multan - opinia (2) Kolejny raz korzystałem z pośrednictwa firmy Home Asset. Firma ta... Piotr Multan Małgorzata Nawrot - opinia (2) Korzystałam z usług Pana Michała Ferstena. Pełen profesjonalizm i życzliwość.... Małgorzata Nawrot