Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Irena - opinia (1) Super współpraca. Szybko i solinie Irena Katarzyna - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Krzysztofem, miałam przyjemność współpracy podczas... Katarzyna Grażyna Bednarska - opinia (2) Współpraca z panią Marzeną - doradcą ds. nieruchomości Home Asset układała... Grażyna Bednarska
Grażyna Bednarska - opinia (1) Współpraca z panią Marzeną - doradcą ds. nieruchomości Home Asset układała... Grażyna Bednarska Anna AG - opinia (2) Nasza pani pośrednik Anna Piasecka z firmy Home Asset okazała się bardzo... Anna AG Ilona Jurkiewicz - opinia (2) Bezproblemowy kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania, pomoc... Ilona Jurkiewicz Wojtek - opinia (2) Pełen profesjonalizm ze strony Pana Przemysława,zawsze pomocny i zawsze pod... Wojtek Marek - opinia (2) Jestesmy z zona bardzo zadowoleni z obslugi Pana Przemka Panczyka...bardzo... Marek Anna i Piotr Langa - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z biurem nieruchomości Home Asset, a w... Anna i Piotr Langa Angel Stan - opinia (2) Wspaniała współpraca. Ta agencja ma wyjatkowe szczescie do profesojnalnych... Angel Stan Norbert - opinia (2) Polecam jak najbardziej, uczciwość, przejrzystość i bezpieczeństwo. Norbert Tadeusz Gondek - opinia (1) Profesjonalna obsługa i merytoryczne podejście do zagadnienia sprzedaży przez... Tadeusz Gondek MC - opinia (2) Polecam Pana Przemysława. Profesjonalista. MC Michal - opinia (2) Bardzo dobra profesjonalna obsługa oraz pewna i bardzo sumienne załatwienie... Michal Mariia Kim - opinia (2) I was in the process of looking for an apartment for long-term rent. I asked... Mariia Kim Ewa - opinia (1) Polecam Pania Monike Rynkowska z tego biura - pelny profesjonalizm w dbaniu o... Ewa Halina - opinia (1) Mieszkanie sprzedane szybko i bezproblemowo, wszystkie formalności... Halina Marzanna - opinia (2) Jestem zadowolona z fachowości.PanPrzemek miły fachowy i stara się o klienta... Marzanna Anna - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Moniką Rynkowską, która była... Anna Krzysztof Strzyż - opinia (1) Wszystko było OK obsługa bardzo miła i profesjonalna Krzysztof Strzyż