Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Ewa Dąbrowa - opinia (2) Transakcja sprzedaży działki budowlanej odbyła się szokujące bylyskawicznie... Ewa Dąbrowa Krzysztof Jankowski - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa w wykonaniu Pani Sylwii Orzechowskiej. Szybko,... Krzysztof Jankowski Olga - opinia (2) Długo opierałam się przed zaangażowaniem biura nieruchomości w sprzedaż... Olga
Izabela - opinia (2) Pani Monika Rogalewska wykazała się pełnym profesjonalizmem w sprzedaży... Izabela Adam Mądrzejewski Gdańsk Brzeźno - opinia (2) Pan Michał Fersten jest profesjonalistą w każdym calu. Doskonale zna... Adam Mądrzejewski Gdańsk Brzeźno Sławek - opinia (4) Miałem okazję współpracować z panem Mateuszem. Jest młodym uśmiechniętym,... Sławek Hanna - opinia (2) Profesjonalna, fachowa obsługa. Agent był zawsze dostępny, przystępnym... Hanna Zdzisław - opinia (2) Polecam współpracę z Panem Michałem Ferstenem. W ciągu 6 miesięcy pomógł mi... Zdzisław Jacek - opinia (2) Fachowość , kultura, sprawność . Jednym słowem perfekcja Jacek M&B - opinia (2) Za pośrednictwem Pana Michała Ferstena zakupiliśmy działkę budowlaną.... M&B Maria - opinia (2) Profesjonalna obsługa klienta, miła i owocna współpraca z panem Przemysławem... Maria Nikola i Mariusz - opinia (2) Mieliśmy przyjemność pracować z Panią Sylwią Orzechowską i serdecznie... Nikola i Mariusz Grzegorz J. - opinia (2) Home Asset to bardzo profesjonalna obsługa klienta, najwyższa skuteczność.... Grzegorz J. Joanna - opinia (2) Z przyjemnością mogę wyrazić bardzo pozytywną opinię o tej Agencji. Pani... Joanna Marzena - opinia (2) Szczerze polecam usługi biura Home Asset. Pani Sylwia jest bardzo... Marzena Emilia Piętka - opinia (2) Pani Monika dała się poznać jako profesjonalny Pośrednik nieruchomości,... Emilia Piętka Rafał - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy, poczucie bezpieczeństwa i opieki.... Rafał Mariola - opinia (1) Obsługa profesjonalna i rzeczowa. Osoba miła i sympatyczna. Szybki kontakt.... Mariola Małgorzata - opinia (2) Podziękowania dla pani Anny Radomskiej za profesjonalną,miłą i owocną... Małgorzata Michał - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Liczyła się dla nas kompetencja oraz... Michał