Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

polecam serdecznie (1) Wynajęłam mieszkanie z pomocą Pana Krystiana. Profesjonalna obsługa, bardzo... Kamila Szczerze polecam :) (1) Sprawna, sympatyczna obsługa. Pani Urszula jest niezastąpiona w kwestii... Katarzyna Polecam współpracę z Panią Hanią Kocieniewską (1) Nie będę zbyt kreatywna i podpiszę się pod wszystkimi pozytywnymi... Ada i Paweł
Podziękowanie za fachową i profesjonalną obsługę (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Jolancie Surzyńskiej w sprzedaży... Artur Pani Urszula Wielgus - profesjonalizm i zaangażowanie (1) Współpracowaliśmy z Panią Urszulą Wielgus przez prawie dwa lata... Agnieszka i Andrzej Podziękowanie za fachową i profesjonalną obsługę (1) Chciałem serdecznie podziękować Pani Jolancie Surzyńskiej w sprzedaży... Krzysztof Michałowski Sprzedaż mieszkania w Nowym Porcie (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Jolantą Szurzyńską przy... Katarzyna Pośrednictwo w wynajmie mieszkania (1) Kolejna transakcja, którą realizowałem z biurem Home Asset, zakończona... Bogdan Kupno mieszkania (1) Razem z mężem kupowalisny mieszkanie, gdyby nie pomoc i podejscie Pana... Monika Brawo Home Asset, brawo Pan Sebastian Wielgus! (1) Sebastian Wielgus przy sprzedaży moich trzech mieszkań przy pl. Afrodyty w... Zdzisław Usługi Pana Sebastiana z Home Asset na najwyższym poziomie. (1) Miałem okazję korzystać z usług Home Asset jako osoba kupująca nieruchomość.... Marek GORĄCO POLECAM (1) Chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami nt. współpracy z firmą Home... Elżbieta Opinia Home Asset (2) Opinia odnośnie biura nieruchomości: Super podejście do klienta, pracownicy... Jacek Zdecydowanie polecam współpracę z biurem Home Asset! (2) Korzystałem z usług tej firmy przy okazji sprzedaży mieszkania we Wrzeszczu.... Ignacy profesjonalny doradca (2) jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Piotrem. Jako że do 3-miasta... Grzegorz Wynajem mieszkania 4 Oceany - miło i profesjonalnie (2) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Agent dostępny cały czas, który wybrał... miszapl@o2.pl Zakup domu (2) Firma godna polecenia, zarówno pośrednictwo nieruchomości (Pani Alicja) jak i... Marek POLECAM (2) Obsługa kredytowa - p. Urszula. Szczerze polecam wszystkim. Profesjonalne... Ania Super profesjonalna pomoc (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Home Asset, w szczególności zaś... Ewa i Tomasz Polecam !!!!! (2) Bardzo serdecznie polecam Panią Małgosię, dzięki której transakcja została... właścicielka domu