Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Polecam (2) Dziękuje bardzo Pani Żanecie Śliwowskiej za bezcenną pomoc, ogromne... W. Gryk P. Sebastian Wielgus (2) Podziękowania dla P. Sebastiana za pomoc przy sprzedaży mieszkania.... Karolina Polecam współpracę z Panią Marią (2) Skorzystałam z biura Home Asset. Naszym pośrednikiem przy wynajmie lokalu... Jadwiga Kordalski
Polecam - zakup, doradztwo i wykończenie mieszkania z Homeasset (2) Chciałbym wraz z małżonką jeszcze raz podziękować Pani Katarzynie... Maciej opinia p.małgorzata sobczak (2) Serdecznie polecam wszystkim wspolprace z panią Małgorzata Sobczak. Pełen... Magdalena Pomoc w wynajęciu mieszkania (3) Polecam firmę Home Asset wszystkim chcącym wynająć swoje mieszkania.... Krystian opinia (2) Sprzedażą naszego mieszkania zajmowała się Pani Małgosia Sobczak.... Katarzyna Home Asset (2) Z czystym sumieniem polecam tę agencję. Jestem bardzo zadowolony zarówno z... Wienio kupno mieszkania (2) Polecam wspólpracę z Pania Małgorzatą Sobczak,która od samego poczatku... danuta Jędrej Pan Rafał Antoszewski (2) Profesjonalny, dyspozycyjny, posiadający dobrą intuicję, a przy okazji... Magdalena Super obsługa (2) Miałam przyjemność skorzystać z biura nieruchomości .Pani Małgorzata Sobczak... aneta2923 Przemily Panie Adrianie Augustyniak (2) Mamy przyjemnosc skorzystac z Biura Nieruchomnosci.Panie Adrianie okazal sie... Wanda Halvarsson Doskonały doradca pani Małgosia sobczak (2) Witam chcę szczególnie podziekować za profesjonalne podejście do... Emilia polecam kompetencje i profesjonalizm (2) Polecam kompetencje, profesjonalim i skuczność działania zespołu Home Asset.... Katarzyna Kupno nieruchomości (2) Wszystkie nasze sprawy związane z proponowaną inwestycją zostały załatwione... Maciek Magdalena - opinia (3) Polecam współpracę z Panem Rafałem Antoszewskim, który od samego początku... Magdalena Weronika - opinia (3) Świetna firma, zajmująca się klientem w sposób profesjonalny. Jeśli ktoś jest... Weronika Opinia (3) Pan Rafał Antoszewski to uosobienie profesjonalizmu w pełnym tego słowa... Grażyna Ossowska Alicja - opinia (3) W pełni usatysfakcjonowana obslugą, merytoryczne podejście do świdczonych... Alicja Podziękowania dla Pani Małgosi (2) Chciałem serdecznie podziękować za fantastyczną obsługę jaką miałem... Piotr