Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

kupno mieszkania (2) Polecam wspólpracę z Pania Małgorzatą Sobczak,która od samego poczatku... danuta Jędrej Pan Rafał Antoszewski (2) Profesjonalny, dyspozycyjny, posiadający dobrą intuicję, a przy okazji... Magdalena Super obsługa (2) Miałam przyjemność skorzystać z biura nieruchomości .Pani Małgorzata Sobczak... aneta2923
Przemily Panie Adrianie Augustyniak (2) Mamy przyjemnosc skorzystac z Biura Nieruchomnosci.Panie Adrianie okazal sie... Wanda Halvarsson Doskonały doradca pani Małgosia sobczak (2) Witam chcę szczególnie podziekować za profesjonalne podejście do... Emilia polecam kompetencje i profesjonalizm (2) Polecam kompetencje, profesjonalim i skuczność działania zespołu Home Asset.... Katarzyna Kupno nieruchomości (2) Wszystkie nasze sprawy związane z proponowaną inwestycją zostały załatwione... Maciek Magdalena - opinia (3) Polecam współpracę z Panem Rafałem Antoszewskim, który od samego początku... Magdalena Weronika - opinia (3) Świetna firma, zajmująca się klientem w sposób profesjonalny. Jeśli ktoś jest... Weronika Opinia (3) Pan Rafał Antoszewski to uosobienie profesjonalizmu w pełnym tego słowa... Grażyna Ossowska Alicja - opinia (3) W pełni usatysfakcjonowana obslugą, merytoryczne podejście do świdczonych... Alicja Podziękowania dla Pani Małgosi (2) Chciałem serdecznie podziękować za fantastyczną obsługę jaką miałem... Piotr Ocena posrednika P.Lukasza Smukaly (2) Pan Lukasz Smukala jest profesjonalnym posrednikiem, kompetentnym,... Andrzej Murkowski Sprzedaż i kupno mieszkania (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Hoomeasset. Pan Sebastian Wielgus który... Magdalena Morawska Doskonała transakcja (2) Serdecznie polecam współprace z agencją nieruchomości Home Asset. Dzięki Pani... Magdalena Home Asset_polecam (2) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dzięki pomocy firmy Home Asset szybko i... magda_M Opinia (2) W grudniu 2014 r. , dzięki Pani Dorocie Rainko z biura nieruchomości Home... Sławomira O. Pani Dorota Rainko... (2) ...rzeczowo i kompetentnie zorganizowała sprzedaż mojego mieszkania na... Anna S. Pan Łukasz Smukała (2) Każdy kto będzie korzystał usług Pana Łukasza może czuć że powierza kupno/... Jeleniewicz Marek Małgorzata J. - opinia (2) Polecam skorzystanie z ofert biura Home Asset, a w szczególności z doradztwa... Małgorzata J.