Pan Karol Weiher (1) Pan Karol bardzo dobrze i wnikliwie słucha klienta, jest zdeterminowany jak... Kasia "U nas klient kupujący nie płaci prowizji"? (1) To jest kłamstwo. Klient nie płaci tylko wtedy, jeśli podpisze z tym biurem... eM. stracony czas.... (1) Na początku miły i kulturalny pan Krystian zadzwonił do mnie kilka razy z... Anna
problem (1) Szukam osoby o nazwisku uszkiewicz norbert , czy faktycznie pracuje w... klientka ... (1) Biuro oferuje w ogłoszeniach mieszkania , których tak naprawdę nie ma w... Justyna And Miło ale... (2) ...przyłapałam biuro na kłamstwie. Dziwna sprawa - najpierw miałam kupić... eska przestrzegam wszystkich (1) Bardzo niska jakosc uslug, a kiedy chcialem zrezygnowac to mialem duuuuzy... Misiek Odradzam (1) Zdecydowanie odradzam.Dałem ogłoszenie w Gratce że sprzedaję mieszkanie,już 5... jacek sprzedaż -nie sprzedaż (1) Zleciłam firmie Metrohause sprzedaż mieszkania. Ponieważ długo nie było... klientka Jak najdalej (1) Nie polecam!3miesiące temu podpisałem umowę i od tego czasu 1 oglądający... Sławek zmany na gorsze. (1) Od kiedy firma partnerzy polaczyla sie z metrohouse,zaczely w niej... wojtek Zero kontaktu (3) Od ponad tygodnia próbuję skontaktować się z agentem Metrohouse Partnerzy,... Marek S. Pani Żaneta (1) Jestem zachwycona współpracą z pośrednikiem - Panią Żanetą! Pełen... Kamila solidny pośrednik (1) Polecamy szczególnie pana Leszka Kochanowskiego z filii na przymorzu! Tak... Marta i Mirosław K. Dorota - opinia (2) Umieszczająca nieruchomość w Biurze Partnerzy traci się tylko czas, gdyż... Dorota Gorąco Polecamy (1) Bardzo fachowe podejście do tematu, świetny kontakt z Pośredniczką, która nas... Alina Żukowska