Dorota M - opinia (1) Współpraca z Panią Moniką układała się harmonijnie. Wiedza i pewność w... Dorota M Milena - opinia (1) Polecam współpracę z Home&House, szczególnie z Panią Kasią Cyra! Bardzo... Milena Aleksandra - opinia (1) Zdecydowanie agencja godna polecenia.Szczególnie cenię sobie współpracę z... Aleksandra
Adam - opinia (1) Polecam biuro pośrednictwa nieruchomości Home and House jako znakomity wybór... Adam Bartek - opinia (1) Pomoc Pani Anety Sowinskiej niezastąpiona wszystko profesjonalnie szybko i... Bartek Szymon - opinia (1) Bardzo owocna współpraca, pełen profesjonalizm Pani Anety, nie znikający... Szymon Gabi - opinia (1) Profesjonalizm, Pani Aneta zawsze fachowo służyła swoją pomocą, kompetentna,... Gabi KJ - opinia (1) Dziękuję Pani Anecie Słowińskiej za niezwykle profesjonalną obsługę sprzedaży... KJ Joanna - opinia (2) Bardzo mocno polecam Panią Kasie Półgęsek z H&H. Profesjonalna obsługa... Joanna Jarek - opinia (2) Jestem pod wrazeniem,profesjonalizmu,kompetencji i uprzejmosci Pani Anety... Jarek Ania - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura dotyczącej sprzedazy mieszkania w... Ania Ewa Wojcieszak - opinia (2) Miałam zaszczyt być Klientem świetnego Biura Nieruchomości jakim jest cały... Ewa Wojcieszak Monika - opinia (2) Dziękuję Pani Kasi Półgęsek za pomoc w zakupie mieszkania jej profesjonalizm... Monika Maciej R - opinia (1) Muszę bardzo gorąco polecić Panią Agnieszkę Kaszyńską-Kaczkan. Dzięki niej, w... Maciej R Patrycja - opinia (1) Dziękuję Pani Agnieszce Kaszyńskiej za profesjonalizm i szybką sprzedaż... Patrycja Maja - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Agnieszką Kaszyńską-Kaczkan, nieruchomość... Maja Malwina - opinia (1) Serdecznie polecamy Panią Annę Boyke jako pośrednika. Wspaniała współpraca! Malwina Michał - opinia (1) Pani Ania B. zawsze miła i pełna profesjonalizmu. Objaśniła wszystkie detale,... Michał Maciej - opinia (1) z uśmiechem, profesjonalnie i z pozytywnym odbiorem u zainteresowanych Maciej Agata - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Kasie Polgesek, profesjonalna kompleksowa obsługa od... Agata