Łukasz B - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miła agentka. Łukasz B Urszula - ocena (1) Bardzo profesjonalna, uczciwa i rzetelna firma. Transakcja kupna domu jak i... Urszula Anna - ocena (1) Pani Monika bardzo zaangażowana w pomoc w wyszukaniu naszego wymarzonego... Anna
Dariusz - ocena (1) Znam i polecam.Pełen profesjonalizm Dariusz Tomasz - ocena (1) Profesjonalne podejście do zadania, wsłuchanie się w oczekiwanie klienta,... Tomasz Tomasz - ocena (1) Profesjonalne podejście do zadania, wsłuchanie się w oczekiwanie klienta,... Tomasz Aleksandr Komok - ocena (1) W procesie zakupy mojego mieszkania Pani Monika Pawłowska pomogła mi w wielu... Aleksandr Komok Agnieszka Dzwonkowska - ocena (1) Pragnę podziękować firmie nieruchomości Home&House za pomoc w sprzedaży... Agnieszka Dzwonkowska Basia - ocena (1) Pani Monika ekspresowo sprzedaje nieruchomości i tak samo szybko pomaga przy... Basia Aneta - ocena (2) Ogromne zaangażowanie i oddanie sprawom klientów! Atmosfera na spotkaniach z... Aneta Julita i Tomek - ocena (2) Mieliśmy przyjemność sprzedawać mieszkanie z Panią Moniką Pawłowską. Pełny... Julita i Tomek Rafał Bartkowiak - opinia (1) Agnieszka Kaszyńska-Kaczkan Najlepsza Agentka w Trójmieście !!! Pełen... Rafał Bartkowiak Polina Pekaryk - opinia (1) I found it very pleasurable to work with Agnieszka Kaszyńska- Kaczkan. I... Polina Pekaryk Joanna Urbańska - opinia (1) Najważniejszy sukces w postaci zakupionego mieszkania. Agentka dostępna cały... Joanna Urbańska Marek - opinia (1) Współpraca na najwyższym poziomie. Agentka komunikatywna, wyczerpująco... Marek Alicja - opinia (1) Bardzo polecam usługi biura Home &House Nieruchomości, a zwłaszcza opiekę... Alicja Maria - opinia (1) W czerwcu tego roku dokonaliśmy sprzedaży naszego lokalu i po kilku dniach... Maria Maria - opinia (1) W czerwcu tego roku dokonaliśmy sprzedaży naszego lokalu i po kilku dniach... Maria Beata - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Moja mama czuła się kompleksowo zaopiekowana.... Beata Ievgenii - opinia (1) Bardzo miła współpraca. No i oczywiście skuteczna. Ievgenii