Martyna i Kasper - opinia (1) Pani Katarzyna P. z biura Home&House sprzedała naszą bardzo trudną... Martyna i Kasper Edi - opinia (1) Już dwie transakcje przy pomocy Pani Anety Słowińskiej przeprowadzone wzorowo... Edi Julia - opinia (1) Sprzedawałam mieszkanie we Władysławowie za pośrednictwem Pani Anety... Julia
Adam - opinia (1) Chciałem bardzo gorąco podziękować Pani Anecie Słowińskiej za profesjonalne... Adam Anna i Robert Kohnke - opinia (1) Zdecydowanie i z czystym sumieniem każdemu mogę polecić Home&House,... Anna i Robert Kohnke Marta - opinia (1) Doceniam profesjonalizm i fachowość Pana Błażeja, współpraca z nim to... Marta Kamil Poniekaj - opinia (1) Sprzedaliśmy mieszkanie za pomocą Pana Błażeja z Home&House. Cały proces... Kamil Poniekaj Żaneta - opinia (1) Super kontakt, obsługa na wysokim poziomie ️ Żaneta Piotr i Ewelina - opinia (1) Serdecznie dziękujemy Pani Anecie Słowińskiej za pomoc. Dzięki jej... Piotr i Ewelina Ewelina - opinia (1) Współpraca z Panią Anetą jest lepsza niż rewelacyjna! Cała transakcja została... Ewelina Marta - opinia (1) Polecamy z całego serca Panią Anię! Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i... Marta Monika - opinia (1) Polecam Panią Żanetę dzięki której sprzedałam działkę w trybie ekspresowym.... Monika Justyna Bronowicz - opinia (1) Pan Błażej Magiera pomógł nam znaleźć mieszkanie w Słupsku. Bardzo... Justyna Bronowicz Katarzyna - opinia (1) Pragnę jeszcze raz podziękować Pani Agnieszce, która byla pośrednikiem przy... Katarzyna Monika - opinia (1) Jestem mega zadowolona Z pracy Pani Agnieszki najlepsza Pośredniczka w... Monika Karolina Gdynia - opinia (1) Profesjonalna obsługa Pana Błażeja z Biura Home&House. Zorientowanie i... Karolina Gdynia Jacek - opinia (1) Obsługa z Panią Agnieszką Klaina to: rzetelność, elastyczność, życzliwość,... Jacek Kuba - opinia (1) Kupowanie nieruchomości przy pomocy Pani Agnieszki Klainy to czysta... Kuba Konrad - opinia (1) Jak do tej pory, najbardziej profesjonalna obsluga, z jaką się spotkałem na... Konrad andrzej - opinia (1) Kupno mieszkania to coś innego niż zakup bułek w Biedronce. Dlatego czasem... andrzej