Bogumiła Osuch - opinia (1) Z opieki hospicjum domowego korzystałam przez pół roku nowotworowej choroby... Bogumiła Osuch Nie polecam=z daleka od tego hospicjum (3) W tym hospicjum przebywa obecnie moja mama, na początku wydawało nam się... Barbara Nie polecam (1)
Opieka nad Tatą (1) Serdecznie dziękuję za opiekę i pomoc w opiece nad moim Tatą. Pani doktor... Ewa Dziękuję za Waszą obecność (1) Nasz synek, został przyjęty do hospicjum jak miał 1 miesiąc, pod opieką... Mama podziekowanie za opieke nad moim ojcem (1) tata był chory na nowotwor mózgu dzięki dobrej opiece w hospicjum nie... anna maja - opinia (1) Chyba nie wiecie co piszecie bzdury jakies ...tak to jest jak sie niechce... maja To bardzo potrzebne i DOBRE miejsce (1) Przeraża brak trzeźwego spojrzenia i uczciwej oceny miejsca, w którym... MT-S Hospicjum dla dzieci (1) Moja opinia jest b. dobra. Mam dziecko w tym hospicjum od 6 lat więc chyba... Krzysiek Pielegniarki to leniwe babsztyle (1) ..ktore ciagle siedza w swojej kanciapie i sie glupio smieja bez... Ostrzegam Podejście lekarzy do pacjentów tragiczne (1) Zmuszeni sytuacją zdrowotną babci i koniecznością opieki lekarskiej przez 24h... A-Neta Witam. (1) Rok temu przebywała w Hospicjum Im.Dutkiewicza moja moja Mama. Nie była długo... Ewa