Hotel Merkury w Straszynie - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś cos wie o tym miejscu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Merkury w Straszynie - proszę o opinie.

Daj sobie spokój weź choćby Pod Lipami w Łęgowie to apokalipsa jeżeli chodzi i różnice

Pod Lipami mogę odradzić każdemu. Byłam tam na kilku weselach i w porównaniu z innymi hotelami to po prostu masakra... No i podejście do potencjalnego klienta... Każdego musisz prosić choćby o rozmowę.

Re: Hotel Merkury w Straszynie - proszę o opinie

Moim zdaniem sala jest bardzo ładna, pokoje były remontowane (byłam tam latem zeszłego roku), oferta przystępna i manager także zrobił na mnie dobre wrażenie. Myślę, że zna się na prowadzeniu imprez i gastronomii tym bardziej, że pracował w Sopocie, bodajże w Willi Antoninie i Dworku Admirała. Okolica może mało przyjazna, bo przy obwodnicy i bez żadnego ładnego otoczenia, nie ma także żadnej zamykanej bramy. Zwiedziłam naprawdę mnóstwo lokali, jestem bardzo wybredna :) i mimo, że nie nie wybrałam tego hotelu to chyba nie mogę się czepiać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

super robią wesela. Ja jestem zadowolona bardzo byłam na jednym u siostry i jak mogę powiedzieć ze była pełna profeska. wszystko super a kuchnia bez zarzutu:)

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...