Gabi - ocena (1) Pierwsza i ostatnia wizyta w hotelu poza lokalizacją i miła obsługa to... Gabi Ewa Żebrowska - opinia (1) Od kilku lat korzystam z tego hotelu. Od 3 lat zauważyłam brak komunikacji... Ewa Żebrowska Kate - opinia (1) Świetne miejsce nad samym morzem. Lokalizacja cudowna. Jedzenie bardzo dobre.... Kate
Piotr Wyrwik - opinia (1) Hotel położony w świetnej lokalizacji. Bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Piotr Wyrwik Bardzo dobry hotel i bardzo dobrz restauracja. (1) Bardzo dobry hotel. Przemiła obsługa. Smaczna kuchnia. Położenie nad samym... Ewa jedna z lepszych o ile nie najlepsza w trojmieście (4) W niedziele miałem okazję wstąpić do restauracji STREFA KUCHNIE ŚWIATA w... marian stencel Polecam (1) Świetny hotel, miła i uczciwa obsługa na której można polegać. Teresa Komunia (2) Organizowaliśmy przyjęcie Komunijne dla syna. Już pierwszy kontakt podkreślił... Gdynianin Wakacje (1) Wróciliśmy z wakacji nad morzem i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w... Alicja SŁABO NAPRAWDĘ SŁABO (2) BRAK KLIMATYZACJI !!! brud w pokojach a w łazience grzyb :( internet... "zadowolony" gość Jedna wielka porażka! (1) Czekaliśmy z rodziną ponad godzinę na główne danie. Na zamówioną na początku... szczery klient PORAŻKA (3) Organizowaliśmy Komunię dla syna i niestety hotel nie spełnił naszych... Rozczarowana Rewelacyjne menu na Walentynki (1) Brawa za zorganizowanie kolacji Walentynkowej! Menu było niesamowite,... Marcin K. Bardzo mi sie podobało! (1) Lokalizacja - rewelacyjna. Panie w recepcji były uśmiechniete i zawsze... Kinga kategoryzacja hotelu (2) uważam że kategoryzacja hotelu i spa jest mocno naciągnięta .... w strefie... Henk konieczna zmiana organizacji pracy!!! (1) Niestety zła organizacja pracy kuchni i obsługi kelnerskiej spowodowała... Karolina obsługa nie staje na wysokości zadania - grunt to myśleć!!!!! o kliencie!!!!!| (1) Do restauracji trafiliśmy w dniu, kiedy w Gdyni było rzeczywiście tłoczno... Beata z rodziną Miło ale (1) Osobiście najbardziej smakowały mi dania dla dzieci Moja -sałatka cezar -... Mariusz Super! (1) Najlepsza w jakiej byłam! Potrawy wyborne, odpowiednio podane. Ciężko... Monka