Witam, Szczerze odradzam robienia wszelkich imprez okolicznościowych (3) 1 Trzeba się prosić o zamówione menu 2 Obsługa nie podaje tego co się... Anna W skali 1-10 dajemy 11. (2) Na temat Hotelu Otomin jako miejsca na wesele można pisać wiele. Właśnie tam... Michał i Izabela Wesele Hotel Otomin (1) Razem z mężem 19.09.2014r. organizowaliśmy wesele w Hotelu Otomin. Życzliwi... Alicja
Idealny dla rodziny z dziecmi (1) Przepieknie polozony. mila rodzinna atmosfera,przesympatyczni wlasciciele,... Zadowolony klient Rodziny przybywajcie! (1) Nareszcie miejsce, gdzie można z 3 maluszków ( 7, 5, 3 lat) zjeść obiad i... Maria Położenie i golonka niszczą konkurencje. (1) Naprawde golonka to mistrzostwo świata! Reszta dań także przyzwoita i... Maniek Komunia... (1) Zrobiłam tam komunię,szału nie było jedzenie takie sobie wszystko wyliczone i... Ja Nie polecam hotelu Otomin! (9) Domki, w których znajdują się pokoje, w odległości paru kilometrów od... Jakub Polecam Hotel Otomin (1) Przyjechalismy z Mazowsza.Jedzenie pyszne , duży wybór. Rewelacyjna golonka i... bek wesele (1) Organizowaliśmy w hotelu Otomin wesele i nie zawiedliśmy się. Pochwalić... Agnieszka i Grzegorz Fajna atmosfera (1) polecam ten hotel, bylismy tam z mezem w zeszlym tygodniu i wyjechalismy... Monika&Marc Wesele (1) Zorganizowaliśmy, w tym hotelu/restauracji, wraz z właścicielami hotelu oraz... Marta i Marek Hania - opinia (1) Skorzystaliśmy z oferty Hotelu Otomin dnia 8 kwietnia 2012 r. celem... Hania Oferta weekendowa (1) Skorzystaliśmy z mężem z oferty weekendowej - bardzo fajna opcja z... Kaśka NIE POLECAM (1) Okolica nawet niezle wyglada ale w blizu wysypiska smieci niestety... ZDEGUSTOWANY XXXX (1) TV TO PORAZKA. NIE MOZNA NIC OBEJRZEC a jest nawet kilka kanalow :) moze... XXXX Polecam Hotel Otomin (1) Jestem częstym gościem Hotelu Otomin i jak najbardziej polecam. Miejsce... Ania Genialna golonka :) (2) Muszę przyznać,że polecona przez kelnerkę golonka okazała się wyśmienita. W... Janek Bardzo przyjazny hotel (1) Gorąco polecam wszystkim tym którzy pragną miło spędzić czas w ustronnym... Kamil idealne miejsce na wypoczynek z rodziną:) (1) jesteśm z Warszawy :) lepiej nie mogliśmy trafić! hotel wspaniale usytuowany,... Magdalenia, Stanisław z dziećmi