Dawid - opinia (1) Gorąco polecamy to miejsce na wesele. Piękna aranżacja sali, szybki i... Dawid Polecam (1) 2.04.2018 razem z mężem organizowalismy nasze wesele. Kontakt z właścicielami... Karolina Wesele (2) Byłam w sobotę na weselu u siostrzenicy 30 września mała salka bankietowa... Kasia necel
Wesele tragedia (1) Nie do pomyślenia!! Okropna obsluga,kelnerzy ubrani kazdy inaczej, nawet nie... Nela Restauracja - nie polecam (1) Byliśmy wczoraj z rodziną w zachwalanej przez znajomych restauracji w Hotelu... Kamila Wspaniałe miejsce na wypoczynek lub wesele (1) Byłam w Hotelu na weselu mojej przyjaciółki i zostaliśmy z mężem na kolejną... Iza wesele i poprawiny (1) Gorąco polecamy hotel otomin! Jako kucharz oczekiwałem wszystkiego na tip top... Bartosz i Monika sylwestrowy strzał w dziesiątke (1) tego sylwestra spędzałem z towarzystwem w Hotelu Otomin i mam tylko jedno... jarek Sylwester w Otominie (1) Polecamy bal sylwestrowy w Otominie. Muzyka dla kazdego. Dobrze poprowadzona... Ania Sylwester (1) Wybór hotelu Otomin na imprezę sylwestrowa okazał się bardzo udany.... Bogumil Jako były hotelarz - nie polecam (2) Jako fotograf byłem na weselu we wrześniu 2015 roku, obsługa fatalna, jeżeli... AMP Polecam na wszelkie imprezy (1) W hotelu Otomin zorganizowaliśmy przyjęcie rodzinne (świętowanie złotych... Danusia Udane wesele (1) byłam w tym roku na weselu w Otominie i wszyscy są bardzo zadowoleni. Obsługa... Danuta " Na ryby .....smażone " (1) Obiad w restauracji hotelu OTOMIN składający się m.in. ze smażonego dorsza i... Wojciech Odradzam...Wielkie rozczarowaniem (1) Byłam na Weselu i szczerze odradzam jedzenie podawane zbyt wolno (mięso zimne... Kasia Restauracji nie polecam. (1) Przyjechaliśmy zjeść rodzinny obiad, usiedliśmy w ładnym ogródku pod... Claire karolina - opinia (1) Bardzo polecam Hotel Otomin:) obsługa super! Właścicieli bardzo mili i bez... karolina Serdecznie NIE polecam (1) W hotelu otomin wyprawialismy komunie syna. Jedzenie wygladalo i bylo... Klient zdecydowanie polecam (1) Miałam przyjemność spędzić ostatnie kilka dni w Hotelu Otomin i szczerze... Ania Smakowita restauracja (2) Jedliśmy w restauracji Rodzinnej w Hotelu Otomin niedzielny obiadek z... Zuza