ŚWIETNE MIEJSCE! (1) Spędzilismy z żoną kilka dni w tym SPA i naprawdę wróciliśmy bardzo, bardzo... TomekS Polecam (1) Pobyt w Srebrnym Dzwonie był prezentem dla rodziców z okazji 40. rocznicy... Magda Pałac Balcerowo w Gnieźnie - wesele z klasą w przestępnej cenie!!! (1) Naprawdę warto , my mieliśmy tam wesele w maju 2014 . Jest to piękny pałac... justa
Cudowne miejsce, cudowna obsługa, najlepszy wybór na wesele! (3) Ciężko opisać naszą radość, że wybralliśmy właśnie to miejsce na celebrowanie... K&M Wesele w Srebrnym Dzwonie w Kadynach (1) 07-09-2013 r. mieliśmy z Żoną wspaniałe zorganizowane w Srebrnym Dzwonie w... Magda i Robert Pobyt weselny (1) Ostatnio byłam gościem na weselu w Srebrnym dzwonie i trzeba przyznać, że... Antośka wyjątkowy czas (1) REWELACJA: wyjątkowa obsługa - sprawiają, że zapominasz o problemach.Cisza,... kamilla Wesele marzeń !!! (1) W pierwszej kolejności chcielibyśmy podziękować całej obsłudze Srebrnego... Ola i Krzysiek Wojtanowicz Wesele w srebrnym Dzwonie (1) Byłem gościem na weselu w srebrnym dzwonie w maju tego roku. Niestety mimo... Gość weselny Totalna rewelacja (1) Spędziliśmy pod Srebrnym Dzwonem dwa dni wSPAniałego relaksu wartego swojej... Adam Aga - opinia (1) Polecam serdecznie. Kadyny są urocze. Hotel bez żadnych zastrzeżeń, miałam... Aga Bardzo dobry wybór (1) Jestem bardzo zadowolona. Żeby wszystkie hotele 3-gwiazdkowe oferowały taki... Daga bosko (1) Cudowne urokliwe miejsce. Kadyny to malownicza wieś. Hotelik ma swój klimat.... gorgo Bardzo miły weekend (1) Spędziliśmy z rodziną bardzo miły weekend w Srebrnym Dzwonie. Sam hotel i... RT Marta - opinia (1) polecam wszystkim, którzy chcą poznać urok Kadyn - urokliwe miejsce,... Marta