Hotel z atrakcjami

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy możecie polecić jakiś fajny, rodzinny hotel niedaleko od Gdańska ( tak do 1h-1,5h drogi samochodem) z atrakcjami dla dzieci, basenem na 3- dniowy wypoczynek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

primavera w jastrzebiej gorze

Tam już byliśmy kilka razy, ale dziękuję za polecenie. Może ktoś jeszcze?

Re: Hotel z atrakcjami

Kiston jest ok, mają własny całkiem fajny basen. Bazuny w Kościerzynie są super, ale byliśmy tam jeszcze bez dziecka - nie mają własnego basenu, ale dają bilety wstępu do pobliskiego, całkiem przyjemnego aquaparku. Z tego, co widziałam, to godny polecenia jest też Faltom w Rumi, Niedźwiadek we Wdzydzach i Kozi Gród. No i Dolina Charlotty, ale ponoć lepsza latem.

Bazuny ? ,teraz kiedy tam rozkopane wszystko bo robią drogi no aqua park wcale nie jest tak blisko bo trzeba przejść na drugą stronę i kawałek podejść .Moim zdaniem to bez sensu płacić za hotel i latać do aquaparku.

Ja byłam tam w 2014 roku i wtedy rozkopane nie było :-) Teraz nie wiem. Wtedy była tam superkuchnia, miła obsługa i niezła strefa spa. Mielismy wykupiony pakiet weekendowy i aquapark był w cenie pakietu, nie płacilismy osobno. Sam aquapark kameralny i czysty. I spacerkiem z hotelu podeszliśmy, nie było problemu.

rozkopane?Obwodnica powstała 10 miesięcy temu i nic nie jest rozkopane.. a teraz całe miasto się odkorkowało i można spokojnie sobie wyskoczyć zobaczyć fajny ryneczek

dolina charlotty

Tez z checia bym sie wyrwala na weekend na kaszuby do hotelu ze spa,zastanawiam sie nad kozim grodem.Boje sie tylko o te weselne imprezy ...

Że spa to np masz Niedzwiadek w Wdzydzach kiszewskich

Ja polecam Pałac Hanza w Rulewie, mieliśmy tam wesele i byliśmy bardzo zadowoleni :) Jest basen, jacuzzi, spa, sauny, duży park linowy i fajne place zabaw. Autostradą jedzie się około 1 godziny .

Hotel Venus w Łapinie blisko Gdańska - jest basen , kręgielnia, jeziorko ...fajnie, blisko i spokojnie w lesie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostrzyce SPA. Własny basen i obok piękne jesioro

Warto odwiedzić http://apartamentyplock.pl/co-oferuja-nowoczesne-hotele/ dzieciaki nie będą się nudzić.

Dla mnie świetna opcja http://kulturuj.pl/2023/09/03/hotel-na-miare-potrzeb/ naprawdę polecam.

Inne tematy z forum

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

ekspres dolce gusto-krups - warto? (42 odpowiedzi)

ma ktos to cudo ? jaka kawka wychodzi?

Czy wiecie gdzie w troijmiescie są fajne krzesła??? (30 odpowiedzi)

Chodzi mi o krzesła drewniane, tapicerka z jakies skórki ecru