piotr - ocena (1) Pracownicy hali chowają sie po kątach jak klient wchodzi na hale , piją... piotr zbigniew - ocena (1) Obsługa super dużo części polecam zbigniew Jasiu - ocena (1) Najdroższy market elektryczny w Polsce północnej , asortyment na półkach... Jasiu
Gerard - opinia (1) Bardzo miły i kompetentny personel. Polecam! Gerard Jerzy F - opinia (1) Super obsługa i duży wybór! Warte polecenia Jerzy F Tadeusz - opinia (1) Miła obsługa i doradztwo duży asortyment Tadeusz elektryk (1) Jeżeli ktoś idzie do hurtowni na zakupy 2 gniazdek i oczekuje cen hurtowych... Daniel Drogo i bałagan (3) Do elektryka udałam się po zakupy osprzętu do domu, kable, rozdzielnice itp.... Anna i mąż Elektryk jest OK (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Bardzo cenie zaangażowanie oraz... Sylwester Pozytywnie (1) Bardzo szeroki asortyment dostępny od ręki, ceny do negocjacji. Obsługa miła... Michał C. Masakra.... (1) Znalazłem informacje na stronie philipsa że są jego przedstawicielem,... Tomek G Interesująca Hurtownia (1) Dokonałem 4-tego w tym roku zakupu w Elektryku, nadal mnie zaskakują... Mathias Jesteś niezdecydowany i ostrożny? to Tam zawitaj. (1) Zawsze kiedy mam do wykonania prace związane z elektrycznością i nie jest to... Krzysztof Super Hurtownia (2) Jedyny w Trojmiescie szeroki asortyment dostępny od ręki a dodatkowo kazdą... Elektryk Super obsługa (1) Często robię zakupy elektryczne bo jestem serwisantem maszyn. Na hurtownię... Adam Malbork Warto (2) Bardzo szeroki asortyment, fachowa obsługa, mozna skompletować cały... Marvin