gosia - opinia (1) CHAMSKA OBSLUGA TO MALO POWIEDZIANE!!!NIE MA TAM KTO ZROBIC Z TYM PORZADEK!!! gosia Polecam (1) Hurtownia Szczepan ogólnie jest bardzo fajnym miejscem, asortyment bardzo... klient Reklamacja (1) Pojechałam dziś zareklamować walizkę, której po jednym użyciu poodpadały... Michalina
Totalnie amatorskie podejście do klienta. (2) Nie polecam.Chciałem złożyć ofertę handlową,skierowano mnie do... Andrzej Wyjątkowo chamska obsługa!!! (3) Wyjątkowo chamska obsługa!!! bterhtred MAsakra!!! (2) po dzisiejszym wypadzie na naprawdę małe zakupy (bo aż 4 rzeczy) muszę... Monika Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... (2) Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... I to poczynając od pracowników... rozczarowana praca za kare (1) w sobote 030813 kupowalam posciel starsza pani na zastepstwie stwierdzila do... beata Makro gdzie taniej? (6) Mam pytanie drodzy forumowicze . Co sadzicie o sieci makro w Gdyni b i ich... Tadeusz Bez obaw (1) Wybrałam się tam dzisiaj, nieco wystraszona ''krzyczącym personelem'', który... Miłośniczka ciasteczek Ja polecam (1) Z obsługą różnie bywa. O ile pani przy dziale z porcelaną raczej niemiła i... Filipina Patologia (1) Nagłówek mówi sam za siebie...Pozdrawiam Gall Anonim hurtownia szczepan.... (1) JESTEM OBURZONA ZACHOWANIEM SZEFA KIEROWNIKA CZY TAM WŁAŚCICIELA HURTOWNI... ANIA FATALNA,NIEKOMPETENTNA, BARDZO NIEMIŁA,KRZYKLIWA OBSŁUGA (11) Panie zachowują się skandalicznie,krzycza na klientów,nie pozwalają nic... klient mieszane uczucia (1) Zacznę od tego że uwielbiam tam jeździc,ze względu na możliwości wyboru,... klientka dyskryminacja osób z dziećmi (4) Niestety nie wpuszczono nas do sklepu, bo byliśmy z małym dzieckiem, które... Gosia Żenująca obsługa-chamski "kierownik" (1) Podobnie jak większość tu osób potwierdzam że obsługa w hurtowni to tragedia... luk z dzieckiem NIE!! (4) nie można wejść z dzieckiem na ręku..poinformowano mnie ze od lat 15 dziecko... gosik obsługa - hamstwo, niekompetencja, brak kultury (1) Sporadycznie robię zakupy w tej hurtowni, ale zawsze już na wejściu czeka na... klientka hurtownia z PRL-u (3) W trakcie zakupów w "specjalistycznej hurtowni"-jak poinformowała nas osoba... Zniesnaczony klient