Polecam (1) Współpraca idealna! Polecam!!! Lukas Polecam (1) Byłem tam dzisiaj i naprawdę mają szeroki wybór i ceny są też ok. Tylko... Krzysiej Polecam (1) Bardzo miła atmosfera na miejscu, zarówno jak i przez telefon. Baaaardzo duży... Tom
Bardzo dobry sklep (1) Zostałem klientem tej hurtowni / sklepu ze względu na profesjonalizm... Tomasz obsługa (4) To najgorsze miejsce i najgorsza obsluga z jaką kiedykolwiek mialam do... ewelina katastrofa (2) Zapakowany komplet porcelany obiadowej okazał się w domu niekompletny.... Don Zakupy (1) Regularnie kupuje w sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolona z obsługi... Paulina ruda - opinia (1) polecam hurtownie Szczepan, miła i rzetelna obsługa. Kupiliśmy zestaw... ruda Po raz pierwszy w tej hurtowni (1) Pierwszy mój zakup w hurtowni. Spotkałam się z bardzo miłą obsługą, jestem... Jola Absolutnie nie polecam i ostrzegam! (1) Zakupiłam towar przez internet. Otrzymałam towar niezgodnie z zamówieniem,... Alicja Pierwszy i ostatni raz (2) Co z tego, że wybór duży i ceny - na tyle, na ile zdążyłem zauważyć -... Niezadowolony niedoszły klient Nigdy nic tam nie kupię! (2) Obsługa - olewają klienta, nie odzywają się pomimo mail i telefonów, totalne... Myślicki CHAMSKA OBSŁUGA (1) Kierownik działu od czajników wraz z kolegami - baaaaaaaaaaaaardzo ważna... Janusz B. bardzo nieuprzejma obsługa! (1) Potwierdzam, że większość pracujących tam Pań, ma bardzo złe podejście do... Patrycja Jolanta - opinia (2) Kupiłam ostatnio talerze deserowe "Quadrato" po cenie 15,25 zł za sztukę.... Jolanta miła obsługa (1) Dział odzieży i firan bardzo miłe panie. Stasia BARDZO CHAMSKA OBSŁUGA!!!!! (1) Tak chamskiej obsługi w życiu nie widziałam. Panie w dziale AGD ciagle... PRZESTRASZONA KLIENTKA a mi się tam podoba (1) robię w Szczepanie zakupy dość często. Fajne miejsce, można tam kupić sporo... klientka CAŁOKSZTAŁT (1) Bardzo dobra hurtownia, super asortyment, różnorodność towaru Bogusia Potwierdzam (1) Obsługa zostawia wiele do życzenia nawet w oddziale w Pruszczu Gdańskim Pani... Alicja11