bylysmy widzalysmy (1) Bardzo nam sie podobalo .W dziale plastikow Pani Ania przywitala nas z... Maria i Kasia TO W KOŃCU JEST HURTOWNIA CZY SKLEP (2) CZYTAM TE WSZYSTKIE WPISY I NIE BARDZO MOGĘ ZROZUMIEC O CO CHODZI? JESLI JEST... klient SUPER HURTOWNIA! (1) Polecam wszystkim, szczególnie dostawców towaru. Mili Panowie, bardzo... Mariola1972
Dział porcelany na 5+ (1) Witam, ostatnio z mężem wybraliśmy się do tej hurtowni, w celu zakupienia... Wioletta Absolutnie nie ! (2) PORAŻKA !!! Obsługa klienta beznadziejna, Pani (w okularach i bujnej blond... Były kilent szale na prawdę super (1) świetne, dobrej jakości, ciepłe, eleganckie i piękne szale wełniane nie do... tosia Zadowoleni (1) W hurtowni zaskoczył Nas szeroki wybór wszystkiego :) Gdy wróciliśmy do domu,... zagnywacz hotelarz - opinia (1) Jedyne miejsce na rynku trójmiejskim gdzie zyskałem pełną informacje na temat... hotelarz Polecam !!!! (1) Współpracuję z hurtownią ok 10 lat i nigdy nie miałem zastrzeżeń co do... tomek SZCZEPAN - UWIELBIAM :) (1) wraz z mamą udałyśmy się do Szczepana w sobotę. Po raz pierwszy byłam z nowym... Agnieszka polecam+++++ (1) Pojechalam do hurtowni po zakup serwisu porcelanowego na prezent slubny i... klient NIE DOTYKAĆ !!! (2) Robiłam ostatnio zakupy w tej hurtowni i spotkała mnie niesamowita sytuacja.... ola Fajna hurtownia z fatalną obsługą (1) Dość często staram się odwiedzać tą hurtownie , głównie dlatego ,że w... mika Kientka - opinia (1) Duży wybór, atrakcyjne ceny. Kientka ZDZIWIONA NEGATYWNYMI OPINIAMI - MI SIE PODOBALO (1) Przede wszystkim mila obsluga klienta, masakrycznie szeroki wybor towaru,... Tatiana spory asortyment kazdy wybierze cos dla siebie i do tego tanio (1) Ludzie to jest hurtownia i sie nie dziwie ze to nie miejsce dla dzieci !!!... Fam Kompleksowo i na czas (1) Zamówiliśmy 400 paczek na Boże Narodzenie - już w lipcu. dzięki temu miałem... Firma prywatna Polecam. Tanio i duży wybór (1) Polecam. Tanio i duży wybór Beata ŚWIETNA HURTOWNIA ! ! ! (1) Hurtownia ma duży asortyment. Ceny są naprawdę przystępne. Co do dzieci to... danulka Nieprzyjemne zakupy. (1) Pracownicy Makro patrzą bardzo podejrzliwie na każdego klienta.... Garnek