BANAŁ (1) Na tej ziemi to rzeczy najprostsze są niezniszczalne, tfu – zawsze... Grzegorz Rymopis PISZĘ „DISCO POLO” , GDY INNI TAK WOLĄ : (1) Skoro „Między nami nic nie było żadnych zwierzeń wyznań... Grzegorz Rymopis Co tu się dzieje? (7) Jakieś dziwne wątki z viagrą...nie rozumiem, gdzie jest moderator? Kropeczka
wywiad z Anną Walentynowicz (1) UPAMIĘTNIĆ BRACI KOWALCZYKÓW - wywiad z Panią Anią Walentynowicz... Klod a co po co na co? (1) a co po co na co? a co po co na co 51 powodów dlaczemu warto być kobitką... (1) 1. Nie musisz zastanawiać się, czy już nadszedł dzień tygodnia, w którym... a co „SYRENKA”, (1) Nowoczesny facet jeździ „Syrenką”, którą prowadzi tylko... Grzegorz Rymopis KARNIAK : (1) „Między nami nic nie było żadnych zwierzeń wyznań żadnych.”... Grzegorz Rymopis Rozwaliło mnie to dziś... (21) całkowicie, na łopatki... Wracam z pracy jak zwykle słuchając eskarock a... *Kropeczka podoba mi się.. (3) http://www.zemplinski.com/galeria.html To takie Kropeczkowe... *Kropeczka Urodziny Gdyni (1) .. MERZE NASZE MERZE, BUNDZMA CEBE WIERNIE STRZEJC, MAMY REZKŁAZ CE... Jurek Krawczyk 10% rabatu dla trójmiasta (1) Zapraszamy na zakupy www.PrezentyWalentynkowe.pl Oferta specjalna dla... www No dobrze. (5) Mawiają, że komu w drogę temu czas, a mój dzwon właśnie zaczął bić. Tylko dla... ~~c~~ Na przekór... (1) Czuję się niespełniona... Zabrali mi moje skrzydła Zupełnie bez pytania... *Kropeczka "WYRWIRĄCZKA" (1) („... potem stopniowo zacznie się ocieplać”- ,czyż można się do... Grzegorz Rymopis dziennikaststwo i marketing medialny (7) udzie zapisujcie się na ten kierunek po naszła mnie ochota na studiowanie a... szklana_czlowieczka ... (2) Człowiek nic (Nothingman) "Raz podzieleni - ... nic nie zostało do odjęcia... ~~c~~ Hobo (1) Spauzowałem "Mrocznego Rycerza" żeby Ci napisać, że rzeczywiście kreacja... ~~c~~ MUSI TU BYĆ JAKIEŚ PRZESŁANIE : (1) Zawsze gdy piszę na kolanie, to musi w tym być jakieś przesłanie :... Grzegorz Rymopis PARTII WIZERUNEK NADAJĄ LIDERZY (1) Partii wizerunek nadają liderzy- których obraz się zmienił. Zaczynali... Grzegorz Rymopis