klienci mBanku i Multibanku zbuntowali się ! / www.mstop.pl (3) wiecej szczegółów na stronach: http://www.mstop.pl http://nabiciwmbank.pl... bibi Gwarantowana wygrana (1) Po raz pierwszy nie jest to oszustwo - po prostu dostajesz pieniążki na konto... Ela Słomczyńska TAK W SUMIE TO SZPITAL (1) Tak w sumie to szpital jednak bywa dość ponury zwłaszcza gdy się... Grzegorz Rymopis
prośba (1) hej byłabym wdzieczna gdybyscie oddali głos na te życzenia:) wystarczy jedno... M. BALLADA,jeśli NIEPEŁNOSPRAWNA,to bardzo : (1) „Słuchaj dzieweczko Ona nie słucha”. Bo aż po wieczność... Grzegorz Rymopis Kupię książki!!! (1) Bardzo chętnie kupię książki (w dobrym stanie): Kwiaty dla Algernona-Daniel... Beata86 Inny punkt widzenia - Buddyzm (3) Wykład - Buddyzm... Damian907 GENIALNE LENISTWO : (1) Gen w człowieku jest jednostką dziedziczenia i cały charakter jest... Grzegorz Rymopis nie moge się doczekać (1) wreszcie kolejny świetny teatr zrobiony dzięki współpracy tvp i ipn.... hobo Pomóżcie mi zrobić dziewczynie prezent :) (4) mam prośbę, chcę zrobić niespodziankę pewnej Pani. jest konkurs na walentynkę... Dejw Wspomnienie... (1) zdarzyło sie pewnego dnia że wiatr rozwiał mi włosy rozwiał moje oczy... *Kropeczka NO A UJE , SIĘ NIE KRESKUJE (1) Noga tak boli, że człowiek głupieje i tak pisać woli : nisko wiszą... Grzegorz Rymopis proszę o podpowiedz (1) Witam,mam mały dylemat,otóż potrzebuję informacji na temat ul.Władysława IV w... jac WODA NA MŁYN (1) „Na wysokie drzewa deszcz spada jesienny” i jest taki jak... Grzegorz Rymopis Krakowski MUSIC-zespół weselny, zespół jazzowy. (1) Szukasz zespołu na wesele, bankiet, studniówkę itp.?Zapraszamy na... Krakowski MUSIC prosze o podpowiedz' (2) jak dojechac z lotniska L. Walesy na dworzec PKS przy 3maja? ze strony ZTM... turpin JURKÓW (1) JEST TAKIE JURKÓW : Twierdzi Dama ze wsi Jurków, że do Niej przyjeżdża... Grzegorz Rymopis JEST TAKIE JURKÓW : (1) Twierdzi Dama ze wsi Jurków, że do Niej przyjeżdża syn pułku.... Grzegorz Rymopis Zagłosuj (3) Jakbyś był/a taki/a miły/a to zagłosuje na bilbord :)... xyz Mieszkanie z umeblowaniem z lat 70/80 pilnie poszukiwane do filmu dokumentalnego. PILNE!!!! (1) Witam, pilnie poszukuję mieszkania umeblowanego w stylu lat 70/80 do... Kabaretka