SPOKOJNIE I TY ZOSTANIESZ DZIADKIEM. (1) ( Problemy są coraz rzadsze, gdy zostaniesz dziadkiem ). Zawsze... Grzegorz Rymopis najlepsze (3) http://www.allegro.pl/item506424691_muminki_8_szt_tove_jansson.html te i... ćma barowa "WARIAT": (1) „wariat : człowiek cierpiący na dużą niezależność... Grzegorz Rymopis
WALCZMY Z ABSURDAMI. (1) Według przepisu z jednej strony do szpitala musi iść osoba mocno... Grzegorz Rymopis "PROBLEMAT" TATRZAŃSKI (1) Czy na Hali Gąsienicowej stoi jeszcze ta szopa, w której, za... Grzegorz Rymopis Ja tam lubię vampowe kozaki. (1) a w ogóle z kozaków to najbardziej lubię te z czerwonymi kapeluszami rosnące... ~~c~~ Pewien Feniks gdy tylko powstał z popiołów (1) Pewien Feniks gdy tylko powstał z popiołów, to najpierw przeciągnął się i... Grzegorz Rymopis LECZ CÓŻ BY WOLAŁ- ŚWIĘTY MIKOŁAJ: (1) Świąteczny nastój szybko mija, choinka ma go tylko przypominać, jest... Grzegorz Rymopis wieje (1) Wiatr rozgania suchy piach na pustych grudniowych ulicach. Wiatr jest jak... ~~c~~ Domy dla Seniorów (8) Jeśli możecie podzielić się informacjami o domach spokojnej starości to jest... Kuba Znajdź mnie... (3) Znajdź mnie W tłumie bliskich znajomych… W mieście tak wielkim, że... *Kropeczka "CYBERSEKS" (1) Wezmę się do polityki skoro w życiu mi nie wyszło, a w końcu muszę se... Grzegorz Rymopis dobra, zapraszam Was na Svalbard. (58) 82 najlepsze wg mnie fotki z różnych pór roku na Spitsbergenie. Adaś dla... ~c UWAGA. LINK ROKU! (10) nie mam tendencji do nadużywania słów. ale to, co jest w tym linku naprawdę... hobo wiersz dla dzieci (4) Zajrzałem wczoraj w nocy do poezji. Różnej, różniastej, parę wierszy zostało... ~~c~~ SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................................................ (1) Teraz nikt nie jedzie na Wieżycę, a każdy powtarza z zachwytem, że jak na... Grzegorz Rymopis ONI BIORĄ PRYSZNIC (1) Kto powiedział, że Francuzi używają czasem wanny, temu zaraz dam po buzi... Grzegorz Rymopis TERAZ TĄ DROGĄ , TERA TĄ DROGĄ , DAJĘ ODPÓR MOIM WROGOM. (1) Cóż to może dać, że jak na grudzień, to pogoda jest super, skoro i tak-... Grzegorz Rymopis WWW.MOJ OGRODEK.PL (1) (O ogródku przed domem chcę założyć stronę). Mój ogródek jest mały i... Grzegorz Rymopis Tylko wiatr (1) Tylko wiatr Zna moje myśli Bo ze mną biega po polach On liscie goni -... *Kropeczka