przedszkole dla 3-latka (23) mam zamiar zapisać synka do przedszkola, na co zwracać uwagę, czym się... ...mc2... zet Chilli (15) skandal... kąpię się "do tego", gotuję i pracuję... a raczej ...łam... randall Szkaractwo (3) Kładka dla pieszych JPII-Startowa-Rzeczypospolitej wygląda obskurnie, schody... Darek
Historia z mojego życia - Kobiety skomentujecie ? (129) Witam. Jestem Facetem przed 30stka i chciałbym napisać swoją historię jaką... Dreeq Dlaczego życie jest porąbane? (157) Praca non stop,codzienne kontakty z ludźmi(jacy oni są dziwni), w domu... otoja Z okazji polskiego Dnia Mężczyzny (4) Misiom!!!!:):):) Misiaczkom...Niedzwiedziom-- 100% pewnosci siebie seksu... isztar Co z tym Budyniem? (3) Jak długo ten cwaniak chce jeszcze w Gdańsku brylować ? foxi Co robicie w sytuacji gdy... ? (13) Co robicie gdy plują wam do zupy albo w szatni mówią - nie mamy waszego... razsierpem... Se7en najważniejszych filmów (88) Nie chodzi o te, które się podobały. Siedem filmów, które najbardziej... sa∂yl Dlaczego tak jest? (80) Dlaczego tak jest, że wiążemy się z niewłaściwymi osobami? Dlaczego pociągają... M. Wątek muzyczno-konwersacyjny vol.4 (908) Grajcie mi tu pięknie :) http://www.youtube.com/watch?v=AcL7UemRuWU vilette Prąd a właściwie jego brak. (11) też odcieli was od prądu? szturm Z Mieżdunarodnym Żenskim Dniom... (27) ..życzę wszystkim kobietom, aby w pogoni dnia codziennego nie zatraciły tego,... Α My Polacy mamy czasem za@..... pomysły. (2) http://film.wp.pl/id,149373,title,Bolek-i-Lolek-razem-z-Reksiem-jada-do-Indii... isztar Fejsbuk drogie panie... (25) ...wytłumaczcie mi czemu coraz częściej umieszczacie na profilach zdjęcia,... Ciekawski A hjo.... (12) Wątek sentymentalny. Było i nie wróci, a takie było fajne. Impreza po... Stvoriczko TVN Durczok (31) Co z tymi ludźmi się dzieje, moje autorytety ci rusz okazują się nimi nie... jasmin Żebractwo w Głównym Mieście (13) Być może te słowa zabrzmią okrutnie, ale bardzo mi przeszkadza żebractwo w... śródmieścianin Nieznane numery (21) Słyszał ktoś o długich numerach dzwoniących na telefony i powodujących... Darek Bierność i zastój cywilizacyjny (88) Czy to nie można gospodarczo i politycznie wypośrodkować, w tym kraju zawsze... Darek