Chyba długo nikogo nie pogłaszczę :/ (16) Czy ma ktoś blade pojęcie, czym usunąć ze skóry folię w płynie Primacol?... sa∂yl Nasze fragmenty piosenek (13) Proszę wklejać Oto mój:) SPOKÓJ ORKIESTRA!!! Teraz... dla sympatycznej panny... syrena...alarmowa;) Najnudniejsze forum jakie znam. (44) Co chciałam napisać-umieściłam w temacie. otoja
To jest nowy wątek. (33) Tak słychać Kosy. Tak wygląda pies Anki. W biegu. Zawsze wygląda tak samo.... ~~c~~ Wszędzie inwigilacja (1) Myślałem że jakieś muchy na wydmach nad kupą latają a to dron lata nad... Darek Śmieci po ekipie budowlanej (1) witam W okolicach zbiornika wody na Oruni, notorycznie wyrzucane są odpady... user_137692921461 Jaki wstyd w Sopocie! (8) Babcia klozetowa z kasą fiskalną na molo w Sopocie. Wejście na molo 7,50 a na... rezerwista Odpoczynek w dużym mieście (89) Ponieważ pogoda staje się coraz bardziej sprzyjająca do przebywania poza... otojka Nie miła obsługa w kasie PKP (51) Czy też spotkaliście się z niemiłą obsługą w kasie PKP/SKM? Ja rozumiem, że... Mass Czy Polska powinna brać przykład (9) Kontrolować to jakoś stosownie do możliwości stanu finansów państwa, czy brać... Darek Wątek muzyczno - konwersacyjny vol.6 (942) Można szaleć ;) http://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0 vilette Wątek kinowy vol.2 (1007) Jest część druga, zapraszam. Wracając na chwilę do Sherlock'a, bardzo mi... vilette Rodzina (52) Podstawowa komórka społeczna która składa się z żony, męża i dzieci. 30 maja... Mo___ Drogie Mamy ... (2) Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego Święta;-) Ode mnie:... Jaka jesteś nie wie nikt ... Zbieranie puszek - puszków? (17) Jestem Otoja -od niedawna tj.od około 1 mies zbieram sobie puszki :-) Z... otoja Komunikat/ostrzeżenie (113) Czuję się w obowiązku aby przestrzec Was przed kupnem tanich skarpetek POWÓD:... Otoja Wątek bez znaczenia. (887) Drogi Panie Adminie137. Spoko rozumiem. Perturbacje zawodowe są... ~~c~~ Klika (20) Debatowanie opiera się na przekazie emocjonalnym zamiast skupienie na... Darek Daaawno mnie nie było.. (15) Gdzie jest Halewicz, kto mi powie? stęskniłam się... sylvusiax Czy chcielibyście tam mieszkać? (5) Zafascynował mnie ten artykuł i oferta. Jak dla mnie byłby to raj na ziemi.... freewolny