Mlekomat... (17) ...w Gdańsku tylko jeden? Dlaczego? randall Panie M. Pytanie. (243) Czy tam nie ma drogi asfaltowej? Nie slychac nic oprocz ptaków, wiatru,... anna1964 ZUS to jest... ręce opadają. (21) http://www.tvp.info/20936884/stracila-noge-ale-zus-zabral-jej-rente-ma-pani-p... Darek
Miło mi (39) Miło mi poinformować drogich forumowiaczów, że od dziś zmieniłem nicka z... Zeratull Petycja w sprawie szaleńca Michała L. (19) Cześć wszystkim. Na pewno słyszeliście o wydarzeniach , które miały miejsce... Damian Muzyka w sklepach (27) Od jakiegoś czasu w Halach Targowych w Gdyni puszczana jest muzyka (w innych... WG Ekipa z Osiecznej (84) ...pozdrawia Mansona i dziękuje za gościnę :) vilette Mam Talent (7) Nie mogłem spać w nocy. Włączyłem komputer i szukałem, choć nie za bardzo... freewolny Dylematy moralne vol 3 (38) Ostatnio w którymś wątku przewinął się temat złożenia na kogoś donosu do... Cross Muzyka z radia Trójka (2) Wiecie jaki tytuł ma utwór instrumentalny/na skrzypcach, który leci zawsze w... ja Wiecie co, (60) dzisiaj w radio była audycja nt dzieci. Mianowicie tego jakie zadają dorosłym... c Do zobaczenia za miesiąc (albo w innym, lepszym świecie) (22) Chyba powinnam założyć bloga :-) Od 1.07. zaczynam pracę za daleką... otoja Wieje nudą :-( (121) Cóż to się stało,że nic się nie dzieje :-( Cisza jak makiem zasiał, nikt... otoja Lęk przed lataniem (44) W niedługim czasie wybieram się w podróż samolotem (nawet dwoma), niestety... otoja Stało się... znalazłam go... (28) Jest sobie w języku polskim taki jeden wyraz, który w całości można błędnie(... otoja Koncertowo (1) http://youtu.be/5dwaC6p42sY p.s. Czy są tu fani Davida Bowiego? (4) tak tylko z ciekawości pytam :) Ka85 Imiona dla dzieci (15) Mam narazie 2 propozycje 1.Przesliczna dziewczynka to np Sa-toja 2 Mały... Otoja Chyba długo nikogo nie pogłaszczę :/ (16) Czy ma ktoś blade pojęcie, czym usunąć ze skóry folię w płynie Primacol?... sa∂yl Nasze fragmenty piosenek (13) Proszę wklejać Oto mój:) SPOKÓJ ORKIESTRA!!! Teraz... dla sympatycznej panny... syrena...alarmowa;)